tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post1083344514181699239..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Pull Apart hleb sa začinimaZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-48770751423102024042017-01-29T10:33:07.717-05:002017-01-29T10:33:07.717-05:00Draga moja, ovo je jedan od mojih omiljenih predje...Draga moja, ovo je jedan od mojih omiljenih predjela za druženje sa našim prijateljima..naravno da se može dodati više soli, ja za ovo koristim slan puter i mi ne jedemo baš puno slano i bilo je sasvim dovoljno za one, koji vole više slano, mora se dodati a što se tiče belog luka, ja ga trpam svuda, samo ne u kolače, ali zbog onih, koji nisu baš veliki ljubitelji...šta drugo da ti kažem, osim od srca ti hvala i neka vam je hleb prijatan.Uživajte i za nas.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-78789245634879636172017-01-29T10:17:44.382-05:002017-01-29T10:17:44.382-05:00Evo, draga Zoko, ja nastavih danas sa isprobavanje...Evo, draga Zoko, ja nastavih danas sa isprobavanjem Vasih divnih recepata! Recept za ovaj pull apart bread mi je medju prvima zapao za oko. Htjela sam ga praviti proslu nedelju, ali me nesto sprecilo, tako da sam ga danas sa velikom radoznaloscu spremala! Drzala sam se posve recepta, te izgledom i ukusom me nije razocarao, vec naprotiv!Kao sto rekoh, mjera i postupaka sam se posve drzala recepta, sada nakon sto sam ga probala, sljedeci put bih dodala samo malo vise soli ali i bijelog luka, tako da hleb bude sto aromaticniji. Ali sve u svemu, prezadovoljna, a najvise mi se svidjelo to sto je tijesto predivne, mekane teksture. Lijep pozdrav! Vjerovali ili ne, napravih i roll baklavu, i na tom receptu cu ostaviti kratak komentar :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-53367451324107627962016-05-09T07:20:15.367-04:002016-05-09T07:20:15.367-04:00Hvala Iva i nadam se da će se i tebi dopasti onoli...Hvala Iva i nadam se da će se i tebi dopasti onoliko koliko se ovaj hleb dopao mojim gostima i meni. Hvala ti na poseti.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-79583204462925119352016-05-08T22:17:37.928-04:002016-05-08T22:17:37.928-04:00Sjajno, svaka cast! Prelepo!
Sjajno, svaka cast! Prelepo!<br />iva_khttps://www.blogger.com/profile/16721567242361025357noreply@blogger.com