tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post1435067248670005168..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Orzo pasta sa limunom i brokoliZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-19053919022287835482015-02-26T12:12:00.941-05:002015-02-26T12:12:00.941-05:00Hvala Petra i meni je jedna od omiljenijih.Hvala Petra i meni je jedna od omiljenijih.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-67224633392076316882015-02-26T11:32:36.789-05:002015-02-26T11:32:36.789-05:00Super izgleda, obožavam orzo tjesteninu baš mi je ...Super izgleda, obožavam orzo tjesteninu baš mi je fora.Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-16843147769187146842015-02-26T09:26:16.332-05:002015-02-26T09:26:16.332-05:00Baš šteta da je nema po prodavnicama..meni je orzo...Baš šteta da je nema po prodavnicama..meni je orzo pasta idealna za mnoge salate i priloge. Pozdrav, draga Snežana.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-10183888836996155562015-02-26T09:24:46.242-05:002015-02-26T09:24:46.242-05:00Hvala Demi....mislim da je sve stvar ukusa...meni ...Hvala Demi....mislim da je sve stvar ukusa...meni se dopada sa dodatkom limuna, jer mi je ovo bila salata a onaj ko ne voli ukus ili da mu je kiselo, slobodno može da izostavi.<br />Ja puno koristim orzo pastu i volim je. Topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-41911362355526517952015-02-26T08:04:01.343-05:002015-02-26T08:04:01.343-05:00Divno, ja sam u Turskoj jela čorbicu od paradajza,...Divno, ja sam u Turskoj jela čorbicu od paradajza, samo je problem što kod nas orzo ne može da se kupi....pozdrav!!!Snežanahttps://www.blogger.com/profile/16501051453804952584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-38687331858082005032015-02-26T00:56:31.316-05:002015-02-26T00:56:31.316-05:00http://www.krstarica.com/kuvar/glavna-jela/jela-be...http://www.krstarica.com/kuvar/glavna-jela/jela-bez-mesa/pasta-sa-povrcem-i-belim-vinom/<br />Evo kako ja pravim.<br />Mi koristimo ovu pastu da pravmo djuvec, na grckom juveci ali ne volim juveci, samo ovako volim i jos jedan recept pravim.. Mi to zovemo kritharaki sto znaci mala zrna jecme. Zanimljiv i lagan i tvoj recept ali ne bih dodala limun. Prijatno!KuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.com