tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post2768771007984439594..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: HummusZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-60834088088201724862014-01-15T16:32:08.356-05:002014-01-15T16:32:08.356-05:00Molim Jelena i moje je zadovoljstvo.Topli pozdrav....Molim Jelena i moje je zadovoljstvo.Topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-44611749936914046402014-01-15T14:42:57.752-05:002014-01-15T14:42:57.752-05:00Jako se radujem ovom receptu jer mi uvek kupujemo ...Jako se radujem ovom receptu jer mi uvek kupujemo humus ali bih volela da ga sami pravimo. Hvala punoLilJeJahttps://www.blogger.com/profile/05755467701626794652noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-91287317384382271922014-01-15T11:55:13.968-05:002014-01-15T11:55:13.968-05:00Hvala Gago, može i sa opnom samo je malo drugačiji...Hvala Gago, može i sa opnom samo je malo drugačiji ukus, ali ništa ne smeta..,mislim da su to samo finese ..i ja sam ranije pravila a da nisam skidala opnu.Ima neko ko ne voli sa opnom jer ukus je malo gorči ali mi to ni malo ne smeta.Štapni mikser je zakon za sve...ja sam koristila multi praktik jer sam već pravila tahini pa da ga ne perem dva puta. Topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-84891020281308242892014-01-15T11:49:31.279-05:002014-01-15T11:49:31.279-05:00Zoko, fin recept! I ja pravim humus od kuvanih leb...Zoko, fin recept! I ja pravim humus od kuvanih leblebija, ali im ne skidam opnu... Računam da su ta vlakna dobra za organe za varenje, a štapni mikser to sve doooobro usitni i bude kremasto :)))Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-26239439805283012682014-01-15T09:01:40.756-05:002014-01-15T09:01:40.756-05:00Ingrid, za ovo da stoji u vodi u frižideru, nisam ...Ingrid, za ovo da stoji u vodi u frižideru, nisam znala, da ga zamrznem da....ali volim što se od nas blogera može svašta naučiti. Od srca ti hvala.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-32718738845246875552014-01-15T09:00:25.114-05:002014-01-15T09:00:25.114-05:00Hvala Dajana, ja ranije nisam nego mi je bilo lakš...Hvala Dajana, ja ranije nisam nego mi je bilo lakšpe kupiti konzervu....i baš mi je drago da sam ga kuvala ovog puta. Znam da se može zamrznuti, to sam uradila ovog puta i imam i za druge stvari koje hoću da napravim od njega. Od srca ti hvala.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-38194994285323451132014-01-15T04:06:16.423-05:002014-01-15T04:06:16.423-05:00Volim humus, a slanutak uvijek kuham sama. U expre...Volim humus, a slanutak uvijek kuham sama. U expres loncu je gotov za 40 minuta, a može u vodi danima stajati u frižideru.prekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-55497967120345317072014-01-15T03:07:45.093-05:002014-01-15T03:07:45.093-05:00Obožavam hummus. A što se tiče slanutka, već duže ...Obožavam hummus. A što se tiče slanutka, već duže vrijeme ga sama kuham i mislim da mi je puno bolji od onog iz konzerve, i sigurna sam da nema dodanog šećera ni ičeg drugog, osim toga i jeftiniji je. Obično skuham veću količinu, podijelim u vrećice i zamrznem. Dajanahttps://www.blogger.com/profile/03185844197103300567noreply@blogger.com