tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post3685911501363388635..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Pohovana ribaZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-78705830498354527522016-04-03T15:57:37.130-04:002016-04-03T15:57:37.130-04:00Hvala ti, draga moja Branka...volimo ribu, ali je ...Hvala ti, draga moja Branka...volimo ribu, ali je ne jedemo onoliko koliko bi trebali..Svaki put obećam sebi da ću je jesti bar dva do 3 puta nedeljno i ne održim obećanje koje sam dala sama sebi. Topli ti pozdrav šaljem.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-73681655856276441542016-04-03T14:52:51.136-04:002016-04-03T14:52:51.136-04:00Povremeno i mi pripremimo riblji pohanac i ovaj ko...Povremeno i mi pripremimo riblji pohanac i ovaj kod tebe mi je jako zanimljiv obzirom na posebnu smjesu za pohanje kakvu nisam do sada radila, a još više me privukao način kako si pripremila i poslužila brokulu, odlično draga Zorice ! Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.com