tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post4573829862244980911..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Pirinač sa tikvicom i šunkomZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-60182983352321953132015-04-19T10:33:27.966-04:002015-04-19T10:33:27.966-04:00Hvala ti puno....nisam ljubitelj soja sosa i zato ...Hvala ti puno....nisam ljubitelj soja sosa i zato sam i njega pčreskačem gde god mogu. Ovde bi mogao da se koristi pirinač okruglog zrna ( arborio ili kočanski pirinač ) i onda bi se mogao dodati parmezan. Kod nas šunke više nema...Topli pozdravZorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-68021827601446751372015-04-19T02:45:17.664-04:002015-04-19T02:45:17.664-04:00Bas sjajano! Nasla sam se u tvojoj recenici 's...Bas sjajano! Nasla sam se u tvojoj recenici 'sunka mi je pocela da izlazi na usi'. U pravu si, parmezan ne ide bas uz basmati, mozda koja kap soja sosa?Anonymousnoreply@blogger.com