tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post4833460255686459853..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Sladoled od avocada i dulche de lecheZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-42964120220950765832016-04-24T06:42:01.836-04:002016-04-24T06:42:01.836-04:00Dubravka, meni se ovaj jako dopao, ali ću isporoba...Dubravka, meni se ovaj jako dopao, ali ću isporobati i sa kondenzovanim mlekom, pa onda mogu da kažem koja je razlika,,,mi smo ovaj davno pojeli, jer baš klizi niz grlo...od srca ti hvala i uživajte i za mene.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-42471557326455691222016-04-23T23:59:51.202-04:002016-04-23T23:59:51.202-04:00Moj je gotov, znaš kako volim tvoje neobične kombi...Moj je gotov, znaš kako volim tvoje neobične kombinacije. Ja jesam koristila kondenzovano mleko ali kao što Gaga reče ni meni en bismetalo da je bilo sa Dulche de lecheAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-48772511067065921482016-04-20T11:13:44.200-04:002016-04-20T11:13:44.200-04:00Volim karamel, meni bi se više svidela ova kombina...Volim karamel, meni bi se više svidela ova kombinacija koju si kako kažeš "greškom" napravila, nego ona sa kondenzovanim mlekom.. ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-87987297220643415702016-04-20T08:24:48.598-04:002016-04-20T08:24:48.598-04:00Kato moja, ti si jedno veliko srce..Petra, od srca...Kato moja, ti si jedno veliko srce..Petra, od srca ti hvala.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-62135564837814141442016-04-20T00:46:07.754-04:002016-04-20T00:46:07.754-04:00prevazišla si i samu sebe! a to nije lak zadatak, ...prevazišla si i samu sebe! a to nije lak zadatak, nimalo! Ovo je tako elegantno i neobično i verujem veoma ukusno.katin špajzhttps://www.blogger.com/profile/11715644470732806691noreply@blogger.com