tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post5174392257537240376..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Supa od pečenih ćurećih kostijuZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-57492251347172586492018-06-04T16:15:35.014-04:002018-06-04T16:15:35.014-04:00Wooww, kod nas ćurećeg mesa ima stalno i u komadim...Wooww, kod nas ćurećeg mesa ima stalno i u komadima koje voliš ili cela ćurka, mada cela je previše za nas dvoje..one su obično zamrznute, dok komadi ćuretine su sveži.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-48328591228776610992018-06-04T16:14:25.612-04:002018-06-04T16:14:25.612-04:00Naravno da može, kosti su izuzetno dobre za temelj...Naravno da može, kosti su izuzetno dobre za temeljac i eto uvek ima da se nešto još nije probalo...topli pozdrav Damira.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-52526149499808339172018-06-04T16:13:31.577-04:002018-06-04T16:13:31.577-04:00Vredi probati, izuzetno je ukusno.Vredi probati, izuzetno je ukusno.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-17746080682671488852018-04-18T07:06:03.831-04:002018-04-18T07:06:03.831-04:00Ovakva supa bi vratila i mrtve u zivot! Steta sto ...Ovakva supa bi vratila i mrtve u zivot! Steta sto je curece meso zapostavljeno. Ovde npr. mogu ga naci samo u vreme bozicnih praznika.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-92196666826679033642018-04-17T12:13:49.325-04:002018-04-17T12:13:49.325-04:00Ni ja nikada nisam to napravila. Čitala sam, pozna...Ni ja nikada nisam to napravila. Čitala sam, poznato mi je da se to nekada običavalo u francuskoj kuhinji. Nakon Zoričine preporuke - to je više nego sigurno. Ja vrlo često koristim patku - i ta varijanta sigurno dolazi u obzir<br />Damira Skansihttps://www.blogger.com/profile/14777307874562913820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-81081345283219585332018-04-17T10:25:14.814-04:002018-04-17T10:25:14.814-04:00Vidjela sam već da se kuha temeljac od pečenih kos...Vidjela sam već da se kuha temeljac od pečenih kostiju ali ni ja isto nikako da ga probam napraviti.Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.com