tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post6232823461681325972..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Hilandarski prebranacZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-48642692166624958502022-01-07T09:05:56.226-05:002022-01-07T09:05:56.226-05:00Gago, drago mi je da te "vidim" i da ste...Gago, drago mi je da te "vidim" i da ste mi živi i zdravi, što je najvažnije u ovoj ludnici, koja traje dosta dugo. Neka vam je srećan Božić i svako dobro od boga želimo vam Stanoje i ja. Mir božiji - Hristos se rodi!!!Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-54421468704864862002022-01-06T08:56:25.819-05:002022-01-06T08:56:25.819-05:00Upravo smo Zoki i ja ručali ovaj fini prebrebranac...Upravo smo Zoki i ja ručali ovaj fini prebrebranac, pa reko' da ti napišem naše utiske!<br />Baš sam se lomila šta da spremim kao ručak za Badnji dan i odlučila sam se da to bude prebranac. Ovaj recept je "pobedio" u izboru zbog soka od paradajza i ajvara (koji i ja često dodajem u variva), kao i zbog ostalih dodataka koje jelu daju odličan šmek! Oduševljeni smo oboje ukusom, svega ima taman koliko treba. Biće ovo ubuduće moj jedini način spremanja prebranca. ��<br />Tebi i Stanoju želim srećan Božić i Novu godinu! ��Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-5851243579280388232018-01-26T20:34:31.563-05:002018-01-26T20:34:31.563-05:00Ajmeeee Jasna, od kad tebe nisam videla..nadam se ...Ajmeeee Jasna, od kad tebe nisam videla..nadam se da si dobro.Od srca ti hvala što si navratila na blog i često pomislim na tebe. Puno te pozdravljam.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-81337836013524416042018-01-26T19:59:12.899-05:002018-01-26T19:59:12.899-05:00Prebranac obozavam i ova verzija sa ajvarom se cin...Prebranac obozavam i ova verzija sa ajvarom se cini mnogo dobra..probam prvom prilikom.. Pozdrav tebi Zoricejasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-90569748376910734802018-01-26T15:57:41.606-05:002018-01-26T15:57:41.606-05:00Drago mi je da ti se dopala i moja verzija tvog re...Drago mi je da ti se dopala i moja verzija tvog recepta, mada nema neki većih izmena..divnu crvenu boju obično dobijem od tog pirea od paprike i od dimljene crvene paprike, koju stalno koristim i ona mi je mnogo ukusnija od obične crvene paprike..još jednom, od srca tebi hvala.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-16568246808946365592018-01-26T15:24:23.346-05:002018-01-26T15:24:23.346-05:00:))) Hvala i tebi na poverenju u moj recept, to je...:))) Hvala i tebi na poverenju u moj recept, to jest ono što je nastalo od "hilandarskog" do mog prebranca, jer isto kao i ti prilagodjavam recepte svom ukusu :) Ideja s ajvarom je odlična, zato ti je pasulj tako fino crven, a dopada mi se i to što je softan. Na onom mom se ne vidi, ali iznutra je takodje sočan, jedino nije tako crven kao tvoj :)Domaćica onlinehttps://www.blogger.com/profile/11887135323690030665noreply@blogger.com