tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post7302934810512591919..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: KohZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-16993441932238193072015-06-28T12:21:45.834-04:002015-06-28T12:21:45.834-04:00Jelena, stvarno se radujem da ti se kolač dopao......Jelena, stvarno se radujem da ti se kolač dopao...ovo je starinski recept, koji su i naše bake i mame pripremale....mi volimo više mleka zato sam stavila više ali i 1 l je dovoljno. Od srca ti hvala i topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-75672141322798159282015-06-28T10:57:42.638-04:002015-06-28T10:57:42.638-04:00Isprobala sam kolac i jako mi se svidio, jednostav...Isprobala sam kolac i jako mi se svidio, jednostavan je i osvjezavajuci, dobra zamjena za sladoled.. Prije nekoliko dana sam ga vidjela u jednom casopisu tradicionalnih jela pod nazivom 'natopljeni kolac' s time da oni nisu odvajali zumanjke i bjelanjke.. Dovoljna mi je bila 1 l mlijeka, pozdrav :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12691348744295357733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-78994433273503211382015-06-23T18:04:12.441-04:002015-06-23T18:04:12.441-04:00Draga Jelena, od srca ti hvala i radujem se da ti ...Draga Jelena, od srca ti hvala i radujem se da ti se moj blog dopada.<br />Da, koh se prelije sa svom količinom mleka, ali ja volim da ga ima puno, ako nikad nisi ranije pravila koh, slobvodno stavi 1 litar, biće ga dovoljno, ali ne i previše. Ovaj kolač je dosta sličan meksičkom kolaču tres leches cake, što znači, kolač sa tri vrste mleka, ovaj je samo sa jednim mlekom, običnim...<br />Ja jesam na FB i tamo je samo moj profil, inače sam redovna na Coolinarici i naći ćeš me pod nikom Pomoravka.<br />Još jednom, veliko hvala i topli pozdrav ti šaljem.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-83687824052088296032015-06-23T15:49:27.911-04:002015-06-23T15:49:27.911-04:00Pozdrav draga Zorice, svidja mi se ovaj kolac, jed...Pozdrav draga Zorice, svidja mi se ovaj kolac, jednostavan je i zanimljiv.. Voljela bih ga isprobati, zanima me samo da li si ga na kraju prelila sa cijelom pripremljenom smjesom od mlijeka ili? Da li bude previse? P.S. Redovno pratim tvoj blog, recepti su odlicni, a smisao za dekoraciju vrhunski, tu ja malo zakazem uvijek :) Da li te se moze pratiti jos na nekim drustvenim mrezama, facebook, instagram.. ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12691348744295357733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-54819640847987927702015-06-22T08:56:05.087-04:002015-06-22T08:56:05.087-04:00 Moj Stanoje ga jede, ali njemu je najdraži hleb ... Moj Stanoje ga jede, ali njemu je najdraži hleb i pita sa jabukama...Pozdrav draga moja Gago za vas dvoje.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-30004426154563376932015-06-22T08:55:03.401-04:002015-06-22T08:55:03.401-04:00Jedan od retkih kolača koje je moja mama pravila i...Jedan od retkih kolača koje je moja mama pravila i koje ja volim...baš tako Nale, najbolji je kad je hladan. Topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-71170705500755190352015-06-22T03:10:59.949-04:002015-06-22T03:10:59.949-04:00Lepo izgleda, baš kao oni iz davnih vremena kada j...Lepo izgleda, baš kao oni iz davnih vremena kada je koh bio česta poslastica. ♥ Moj Zoki ga i sad obožava!Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-29386013486066011392015-06-22T03:08:27.818-04:002015-06-22T03:08:27.818-04:00Uff, baš je dobar:) Ni ja često ne sremam koh ali ...Uff, baš je dobar:) Ni ja često ne sremam koh ali ga rado pojedem, naročito leti jer me fino rashladi. Divno izgleda.Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.com