tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post8676355429782301025..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Brzi hleb, koji se ne mesiZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-65755999749081302502019-10-22T21:56:57.403-04:002019-10-22T21:56:57.403-04:00Možeš mi poslati sliku na moj email, pa ću je ja d...Možeš mi poslati sliku na moj email, pa ću je ja dodati na blogu<br />Pomoravka13@gmail.com..od srca ti hvala i poydrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-75660685441582583932019-10-22T17:31:54.264-04:002019-10-22T17:31:54.264-04:00Predivan..bas po receptu i super su ispali. Steta ...Predivan..bas po receptu i super su ispali. Steta sto ne mogu sliku da ostavim. Pozdrav..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12756840469215933112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-69287400882863776282019-04-02T17:13:29.260-04:002019-04-02T17:13:29.260-04:00Dago mi je da je uspelo i da si zadovoljna...puno ...Dago mi je da je uspelo i da si zadovoljna...puno te pozdravljamo....Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-926494257193960632019-03-30T01:51:17.370-04:002019-03-30T01:51:17.370-04:00
I ja sam ga provala napraviti i sve radi samo sam...<br />I ja sam ga provala napraviti i sve radi samo sam morala dodati još malo brašna i peći 5 min duze, ali dobro je ispao! Hvala zorice!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10404193528676168678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-36774220840802992712016-06-02T07:33:38.368-04:002016-06-02T07:33:38.368-04:00Od srca ti hvala, draga Miro i zadovoljstvo mi je ...Od srca ti hvala, draga Miro i zadovoljstvo mi je ako mogu da prenesem ono što sam i sama naučila. Topli pozdrav iz daleke Kanade.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-87951364285393246712016-06-02T06:53:17.460-04:002016-06-02T06:53:17.460-04:00Poštovana gospodjo Zorice, ne znam odakle sam naba...Poštovana gospodjo Zorice, ne znam odakle sam nabasala na vaš sajt, tražila sam recept za vojnički hleb i eto našla se kod vas. Pretraživala sam vaše recepte, i mogu vam reci da odavno nisam videla lepše recepte, mnogo lepo objašnjene, a pogotovo slike koje jako privlače. Sve pohvale, pozdrav iz VojvodineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-5775488983523708482015-12-12T15:28:17.626-05:002015-12-12T15:28:17.626-05:00Goco, imam ja ovaj brzi hleb, koji se ne mesi i u ...Goco, imam ja ovaj brzi hleb, koji se ne mesi i u integralnoj verziji...sad ću da potražim recept, pa kad ga nađem, prilepiću ga ovde.Od srca ti hvala i topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-18882021372335628842015-12-12T14:35:00.528-05:002015-12-12T14:35:00.528-05:00Зоки, ово изгледа више него одлично. Пошто сам диј...Зоки, ово изгледа више него одлично. Пошто сам дијабетичар,хлеба од белог брашна не користим, или врло ретко. Волела бих да пробам овај хлеба али од интегралног или помешаног брашна. Да ли си можда то пробала? Или можеш да ми препоручиш какв би однос воде,квасца и инегралног брашна могао бити.<br />Пуно те поздрављам, ГоцаGocahttps://www.blogger.com/profile/00471213031504253225noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-75353100686849947352014-02-12T17:09:47.914-05:002014-02-12T17:09:47.914-05:00Milice, mnogi su pravili hleb po ovom receptu, a j...Milice, mnogi su pravili hleb po ovom receptu, a ja ni sama ne znam koliko puta i ako mi veruješ, probaj....nećeš se pokajati uopšte.Za kvasac uzmi od ovih 550 ml vode...recepte, koje ne isprobam ja lično nikada ne postavljam, što znači da je ovaj recept proveren mnogo puta. Testo neće spasti.<br />Topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-62943938697756053292014-02-12T15:54:08.556-05:002014-02-12T15:54:08.556-05:00Zoki,zar testu ne smeta ako se posle samo 10 minut...Zoki,zar testu ne smeta ako se posle samo 10 minuta pecenja otvori rerna? Bojim se da "ne spadne"! Hleb ti jako lepo izgleda,svakako cu isprobati i ovo,mada ja na 600 gr brasna stavim 450ml vode i bude bas mekano mekano,ne znam kako ce se oblikovati ovo tvoje testo koje je,rekla bih jos mekse od mog?Gvendolinahttps://www.blogger.com/profile/09903817478110861516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-87203264686863569052014-01-06T08:04:25.527-05:002014-01-06T08:04:25.527-05:00Hvala Sanja.Hvala Sanja.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-56803500875317921312014-01-06T02:11:26.014-05:002014-01-06T02:11:26.014-05:00Biće isprobano!!! :)Biće isprobano!!! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00797691943608453407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-3713268302659665212013-12-25T09:45:16.423-05:002013-12-25T09:45:16.423-05:00Srećan i blagoslovljen Božić. Od srca ti hvala i n...Srećan i blagoslovljen Božić. Od srca ti hvala i neka vam je prijatan Božićni ručak:))Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-65280601248188933482013-12-25T08:19:43.688-05:002013-12-25T08:19:43.688-05:00Fantastičan je,na Božićnom stolu za ručakFantastičan je,na Božićnom stolu za ručakBrankahttps://www.blogger.com/profile/06524541266560363861noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-10581030010355887232013-12-21T09:05:31.797-05:002013-12-21T09:05:31.797-05:00Draga Jela, za kvasac ti je potrebno veoma malo vo...Draga Jela, za kvasac ti je potrebno veoma malo vode,to oduzmi od ukupne količine vode...<br />Topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-83579928128601685942013-12-21T05:54:00.144-05:002013-12-21T05:54:00.144-05:00Postovana,
da li se kolicina vode od 550 ml koris...Postovana, <br />da li se kolicina vode od 550 ml koristi samo za testo ili je to kolicina vode za tesko i za kvasac?<br />Unapred hvala. Mlada domacica :)Jelahttps://www.blogger.com/profile/09959471450825035969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-65230343156157790512013-12-18T13:14:37.747-05:002013-12-18T13:14:37.747-05:00Ja hleb ne jedem, ali ovom ner mogu da odolim.Ja hleb ne jedem, ali ovom ner mogu da odolim.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-88878724111572096062013-12-18T11:59:17.809-05:002013-12-18T11:59:17.809-05:00Predivan hleb. Meni peciva nikada viška. Odličan j...Predivan hleb. Meni peciva nikada viška. Odličan je, korica mu je predivna:)Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-34692725922537954002013-12-18T08:50:49.779-05:002013-12-18T08:50:49.779-05:00Jafi, nikad bolji niti jednostavniji hleb nisam mo...Jafi, nikad bolji niti jednostavniji hleb nisam mogla da umesim...ni 5 minuta posla oko njega.Od srca ti hvala.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-29804277302648149072013-12-18T04:41:27.738-05:002013-12-18T04:41:27.738-05:00Zoko, ova korica prosto mami da se odmah krene u a...Zoko, ova korica prosto mami da se odmah krene u akciju mešenja hleba :) Moram ga probati :)Jafihttps://www.blogger.com/profile/10853206838907131884noreply@blogger.com