tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post1800052720517391634..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Rol viršliceZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-30639738881966670452017-06-08T08:50:29.444-04:002017-06-08T08:50:29.444-04:00Znam tačno šta kažeš, mi ih tako retko jedemo, jer...Znam tačno šta kažeš, mi ih tako retko jedemo, jer kao što kažeš, znamo šta ide u njih, ali jednom se mogu zatvoriti oči..zato sam i navela da se može praviti sa šunkom, sirom, džemom, prazne..Hvala ti puno i topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-52138151773712456762017-06-08T04:24:56.963-04:002017-06-08T04:24:56.963-04:00Divno izgledaju! Ja ne bih koristila hrenovke jer ...Divno izgledaju! Ja ne bih koristila hrenovke jer ih nikada ne jedem s obzirom da znam što ide u njih.:)Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.com