tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post293407752141748237..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Paradajz čorba sa ječmomZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-66014131859843893892014-03-25T11:07:21.411-04:002014-03-25T11:07:21.411-04:00Ja puno više koristim kinou nego ječam, ali počeću...Ja puno više koristim kinou nego ječam, ali počeću i njega češće da koiristim isto kao i proso. Hvala draga Branka.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-50641037618754667272014-03-25T07:05:03.197-04:002014-03-25T07:05:03.197-04:00Ovo uvijek mogu jesti, odlično varivo uz komadić d...Ovo uvijek mogu jesti, odlično varivo uz komadić domaćeg kruha, obrok za 5 ! Ječam sam poprilično zanemarila, a ovako u varivima mi je super. Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-80457072826855608562014-03-23T16:25:33.553-04:002014-03-23T16:25:33.553-04:00Hvala devojčice moja. Ječam jeste barley na engles...Hvala devojčice moja. Ječam jeste barley na engleskom i ja sam za ovo koristila pot barley a imaš i onaj pearl barley, on je mnogo sitniji. Mi smo se baš lepo najeli ove čorbice i bio nam je komnpletan obrok.Pozdrav i zagrljaj za vas dve.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-11554490641104191502014-03-23T14:45:54.928-04:002014-03-23T14:45:54.928-04:00Ne znam gde mi se izgubio komentar pa da ponovim
O...Ne znam gde mi se izgubio komentar pa da ponovim<br />Odlišna ideja sa ječmom.Ako sam pravilno prevela to ej barley?<br />Čitala sam negde da je paradajz čorba, supa broj 1 u svetu koju ljudi vole.Mora da su probali ovu tvojuAnonymousnoreply@blogger.com