tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post348193582619112172..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Mus ( Mousse ) od kikiriki putera i još nešto..........Zorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-63658382879935707602014-10-01T09:46:16.520-04:002014-10-01T09:46:16.520-04:00U pravu si Branka, jeste moćan ali sa dobrim kalor...U pravu si Branka, jeste moćan ali sa dobrim kalorijama i nama se jako dopao. Toronto je grad zelenila i parkova i ima ih na svakom ćošku.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-29508621980017784002014-10-01T09:43:58.895-04:002014-10-01T09:43:58.895-04:00Ne pamtim da smo se ovoliko šetali po prirodi kao ...Ne pamtim da smo se ovoliko šetali po prirodi kao ove godine, svuda nas je bilo. Vidim ja, neko će imati dobar pekmez od šipaka, ali tu se mora uložiti puno truda i vremena.<br />Ja uvek nosim aparat sa sobom, volim da slikam ali zato mi muž nosi mali ranac da bih ja imala slobodne ruke za slikanje.<br />Topli pozdrav i nosi aparat sa sobom, baš bih volela da vidim tvoje sličice iz prirode.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-39493108558414741992014-10-01T04:47:51.065-04:002014-10-01T04:47:51.065-04:00Mus je odlična ideja sa kikiriki maslacem i moram ...Mus je odlična ideja sa kikiriki maslacem i moram priznati dosta je "moćan" :) A sličice iz šetnje su me skroz osvojile, prekrasno mjesto , drago mi je da imate priliku uživati u ovoj ljepoti ! Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-21036372450101057682014-10-01T01:35:02.655-04:002014-10-01T01:35:02.655-04:00Uživala sam u ovom postu. Sviđa mi se mus ali još ...Uživala sam u ovom postu. Sviđa mi se mus ali još više mi se sviđaju ove predivne fotke iz šetenje. Što, znajući mene, uopšte nije za čuditi. Retko kada u prirodu ponesem kameru, ali onda kada vidim vaše sličice iz prirode obavezno se setim i kažem sebi da idući put ponesem kameru, međutim do tada opet zaboravim. Nekako, kada idem napolje samo mi je sloboda na pameti:) Baš smo prošlog vikenda išli u berbu šipuraka:))) Ma, milina. Ceo dan smo se družili i "bockali" uz šipurke. Imalo je tu svašta za slikati ali kada nisam "čovek od aparata", džabe sve. Puno pozdrava, uživajte.Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-42918467645388002122014-09-30T17:35:02.990-04:002014-09-30T17:35:02.990-04:00Draga Aleksandra,ne sekiraj se punop za komentare....Draga Aleksandra,ne sekiraj se punop za komentare...kad se stigne tad se napiše.<br />Na moju žalost švarcvald tortu nisam nikad pravila, pravila sam švarcvald rolat...pogledaj malo po internetu, sigurna sam da ćeš naći dobar recept i da znaš, da ću morati da napravim jednom i tu tortu.<br />Drago mi je da ti se kremica dopala i kad imaš vremena, isprobaj je a ovo za kokosovu pavlaku, baš ću probati. Topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-7249766758248926012014-09-30T10:06:03.267-04:002014-09-30T10:06:03.267-04:00Divan post ne znam sta mi se vise svidja recept il...Divan post ne znam sta mi se vise svidja recept ili priroda :) bas vam zavidim na divnoj prirodi I uzivanju u lepom vremenu. Redovno pratim blog ali nisam bas azurna sa komentarima mada uvek onako u mislima prokomentarisem novi post. E a ovaj recept definitivno moram isprobati jer sam uvek u potrazi za receptima gde bih umuvala avokado jer ne mogu da se naviknem na njegovu bezukusnost ;))) Do sada prolazi u cokoladnom pudingu, humusu I prelivu za spagete xixi <br />I ja mislim da je ovo previse zasladjivaca. Imajuci u vidu slatkocu banana I ja cu umanjiti javorov sirup. <br />Citala sam negde da se moze umutiti pavlaka od kokosovog mleka tj znate kad kupite kokosovo mleko u konzervi full fat- nemuckate nego samo otvorite pokupite odvojenu masnocu I umutite ?! Ne znam nisam probala ali sam tako negde procitala. <br />Probam ja jos danad ovu kremu I sa kikiriki puterom I sa puterom od badema a mozda I lesnika uh uh (inace sve ih pravim sama I mnooogo su bolji od kupovnih cak sam I Omegu kupila I pravim nut milk ukus je nesto sto ne moze da se poredi sa kupovnim ;)<br />Pre nego sto vam posaljem pozdrav imam pitanjce: da li imate recept za svarcvald tortu? Mojoj cerki je rodjendan uskoro da bi tu tortu.<br />Punoooo pozdravaAleksandrahttps://www.blogger.com/profile/10852914813955057240noreply@blogger.com