tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post3505162928052551525..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Svatovske kifliceZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-32998593742322786432017-01-26T11:41:34.971-05:002017-01-26T11:41:34.971-05:00Draga moja Lena, od srca ti se zahvaljujem amene d...Draga moja Lena, od srca ti se zahvaljujem amene da pitaš koje su mi kiflice najdraže, ne bih mogla da ti kažem, jewr su mi sve podjednako lepe i sa svakom novom kiflicom se oduševim. Uživajte u njima onoliko koikosmo mi uživali u njima. Topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-52659189782376596092017-01-26T09:14:39.569-05:002017-01-26T09:14:39.569-05:00Draga Zoko, tesko mi se bilo odluciti koje od ovih...Draga Zoko, tesko mi se bilo odluciti koje od ovih kiflica da ovih dana isprobam, pa sam se danas ipak odlucila za ove, jer me interesovalo kakve su posto ide pavlaka u njih. I vise sam nego odusevljena, tako su mekane kao pamuk, svim ukucanima su se svidjele. Jedna tura je bila sa dzemom od sljiva a druga, po zelji mog najmladjeg sina, sa nutelom. Hvala na divnim receptima, i imam osjecaj da cu jedan po jedan da isprobavam, jer jednostavno mame izgledom a u dobre ukuse i ne sumnjam :) Lijep pozdrav, LenaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-27699700595847931442016-02-14T09:03:09.370-05:002016-02-14T09:03:09.370-05:00Draga Ana, od srca ti hvala na lepim rečimajer, po...Draga Ana, od srca ti hvala na lepim rečimajer, početnici ili ne, svi ih volimo čuti. Trudim se da podelim ono što znam i ono što sam naučila od drugih a učim i dan danas.<br />Svo testo meže da se zamrzne, neko ga mrzne pre pečenja, neko posle. <br />Ako ga zamrzavaš pre pečenja, obavezno izneti sat do dva vremena i ostaviti da pecivo ponovo naraste na sobnoj temperaturi, premazati i peći.<br />Ako ga zamrzneš posle pečenja, staviti u toplu rernu na nižu temperaturu samo da se zagreju i biće kao da su sad pečene.<br />U našoj kući se testo nikad ne zamrzne, jer ne stigne da se zamrzne a mesim uvek sveže.<br />Topli pozdrav iz ledene Kanade.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-76756693194673073452016-02-14T02:57:33.454-05:002016-02-14T02:57:33.454-05:00Da li ste ove kiflice zamrzavali i kakvi su vaši u...Da li ste ove kiflice zamrzavali i kakvi su vaši utisci? Divna ste žena, nesebično dijelite kako recepte tako i savjete. Kao početnici u kuhinji, sve što pročitam na vašem blogu je dragocjeno, učim i hvala vam na tome. Veliki pozdrav!Anahttps://www.blogger.com/profile/10775051503275438069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-35781028027236336442015-12-04T15:14:29.077-05:002015-12-04T15:14:29.077-05:00Hvala ti puno, draga moja Branka i nadam se nekom ...Hvala ti puno, draga moja Branka i nadam se nekom sledećem susretu uživo. Ljubim te.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-39439843181352967332015-12-04T14:06:44.477-05:002015-12-04T14:06:44.477-05:00Draga Zorice ove kiflice osvajaju na prvi pogled, ...Draga Zorice ove kiflice osvajaju na prvi pogled, a sigurno i na prvi zalogaj, prelijepe su, tako su mi izmamile osmijeh i radost na lice, sve tvoje kiflice su super, ali ove su mi baš nekako posebne. Veliki pozdrav i zagrljaj ti šaljem ! <br />Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-25848581063659515632015-12-04T12:42:51.396-05:002015-12-04T12:42:51.396-05:00Hvala ti, draga moja Nataša....slažem se sa tobom....Hvala ti, draga moja Nataša....slažem se sa tobom. Jednom me je jedna blogerka pitala, koji bih joj recept preporučila, nisam mogla da se odlučim jer su mi svi dobri. To je isto kao kad bi me neko pitao,koje dete više volim?....Topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-3625746467725270882015-12-04T12:23:15.992-05:002015-12-04T12:23:15.992-05:00Uvek kad mi je potreban recept za neko pecivo, svr...Uvek kad mi je potreban recept za neko pecivo, svratim na vas blog u potrazi za najboljim... medjutim retko kad se odlucim koji bih isprobala, jer su vasi recepti toliko dobri, da jednostavno ne znam koji da odaberem:))) Ove kiflice fenomenalno izgledaju!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06341657015641972965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-52970116698094652112015-12-04T12:03:11.988-05:002015-12-04T12:03:11.988-05:00Draga moja Damira, od srca ti hvala...Ne dodajem u...Draga moja Damira, od srca ti hvala...Ne dodajem uvek prašak za pecivo, ali kad hoću da su mi dizana testa meka i posle nekoliko dana ( što obično nikad ne ostanu tako dugo ) onda dodajem i prašak za pecivo, mada ne mora da se dodaje...to je, bar za mene jedini razlog jer su mi testa mekša..skoro da nikad ne dodajem pp u testa za hlebove, jedino u pecivima...ztnači, dodajem pp zbog dodatne mekoće. Topli pozdrav iz daleke Kanade.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-4105542165362337772015-12-04T11:06:28.337-05:002015-12-04T11:06:28.337-05:00Draga Zorice, uvijek se divim dizanom tijestu i ča...Draga Zorice, uvijek se divim dizanom tijestu i čarolijama koje od njega napraviš. Ja radim pogače, kifle i te stvari, ni često ni rijetko. Pogače možda češće nego kifle, jer se , kao, "čuvamo", Imam jedno vrlo važno pitanje za majstora dizanog tijesta : primjetila sam recepte koji imaju i kvas i prašak za pecivo. Zašto je to tako? Kad naiđem na takav recept ostavim samo kvas - isto krasno naraste. Nekad sam čitala da treba uzbjegavati previše kvasnih gljivica ?Hvala za odgovor, DamiraDamira Skansihttps://www.blogger.com/profile/14777307874562913820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-67570029923726645762015-12-04T10:58:30.672-05:002015-12-04T10:58:30.672-05:00Hvala Jafi...kod nas nema ljubitelja čokolade a mr...Hvala Jafi...kod nas nema ljubitelja čokolade a mrzelo me je da pravim kremu....Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-50768696701659586052015-12-04T10:47:39.905-05:002015-12-04T10:47:39.905-05:00Prelepe :) Pravim slično i punim ih čokoladom ili ...Prelepe :) Pravim slično i punim ih čokoladom ili kremom i svi ih vole :)Jafihttps://www.blogger.com/profile/10853206838907131884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-48141952732201209542015-12-04T09:40:17.743-05:002015-12-04T09:40:17.743-05:00Hvala Željko....ako ti kažem da je moj muž ustajao...Hvala Željko....ako ti kažem da je moj muž ustajao nočas da ih jede, a to nikad ne radi, onda ti kaže sve.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-27409270956474958632015-12-04T09:15:02.838-05:002015-12-04T09:15:02.838-05:00super su, a verujem da su još ukusnijesuper su, a verujem da su još ukusnijeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15507620398910488261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-84794032562923454002015-12-04T08:50:56.177-05:002015-12-04T08:50:56.177-05:00tako je i kod nas...sve što je sa dizanim testom p...tako je i kod nas...sve što je sa dizanim testom prolazi.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-56314833104839703852015-12-04T08:50:08.147-05:002015-12-04T08:50:08.147-05:00Hvala PetraHvala PetraZorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-51565879586033944642015-12-04T06:26:01.414-05:002015-12-04T06:26:01.414-05:00Jaojjjj divno izgledaju kifle,kada je dizano testo...Jaojjjj divno izgledaju kifle,kada je dizano testo u pitanju u mojoj kuci moze se svaki dan praviti,prosto ovozavamo sve....SLATKISI SWEET HOUSE- Aleksandrahttps://www.blogger.com/profile/16051077883760495014noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-13313277184547350402015-12-04T05:59:17.728-05:002015-12-04T05:59:17.728-05:00Prekrasno izgledaju!Prekrasno izgledaju!Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.com