tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post3808290596402378025..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Domaći liker od marelica / kajsijaZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-22594088723848062672017-06-24T10:26:54.407-04:002017-06-24T10:26:54.407-04:00Probam obavezno, tako je dobar.Probam obavezno, tako je dobar.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-28399798871863076222014-07-04T06:42:18.832-04:002014-07-04T06:42:18.832-04:00Hvala ti Zorice na odgovoru ! Dozirati ću pažljivi...Hvala ti Zorice na odgovoru ! Dozirati ću pažljivi jezgre koštica, već radim liker samo od koštica i to je onaj gorkasti tako da bih ovdje htjela dobiti više okusa marelice , a manje tog gorkastog. Neću nikako koristiti prah šećer, uzeti ću neki finiji kristal šećer kako uobičajeno stavljam za likere i lijepo se otopi. Hvala ti puno i veliki pozdrav šaljem !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-8361087880336207072014-07-03T08:18:57.875-04:002014-07-03T08:18:57.875-04:00U originalnom receptu kaže 4o jezgra, meni su ta j...U originalnom receptu kaže 4o jezgra, meni su ta jezgra malo preuzela ukus likera, volim da više osetim ukus kajsija od jezgra. Ako ti ne smeta taj, po malo gorkasti ukus, stavi sve, ja ću sledeći put praviti sa 20 jezgra, kao što sam napisala u receptu i nemoj koristiti kupovni prah šećer, jer u njemu ima gustina, ili samelji sama šećer da bi dobila u prahu ( mašina za mlevenje kafe ti je idealna za ovo ) ili stavi što sitniji šećer koji nađeš u prodavnici, kod nas je to caster šećer. Srećno i čekam utiske.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-67752563297115820512014-07-03T07:50:24.761-04:002014-07-03T07:50:24.761-04:00Liker ide na isprobavanje, u subotu se nadam prist...Liker ide na isprobavanje, u subotu se nadam pristojnoj količini marelica pa ću dio ostaviti i za liker. Htjela bih te pitati samo koliko jezgri preporučuješ, da li promjena promjena broja jezgri ide na više ili manje. Hvala ti unaprijed na odgovoru !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-4607386715345937592014-07-01T17:35:10.566-04:002014-07-01T17:35:10.566-04:00Ingrid, ako ih voliš, obavezno probaj...ja sam se ...Ingrid, ako ih voliš, obavezno probaj...ja sam se oduševila sa ukusom. Topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-5535036765658877202014-07-01T14:37:04.942-04:002014-07-01T14:37:04.942-04:00Jako volim likere, ovakav još nisam probala, kad d...Jako volim likere, ovakav još nisam probala, kad dobijem marelice sigurno će dio ići u likerprekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-23413939943499842922014-06-26T08:44:24.317-04:002014-06-26T08:44:24.317-04:00Nale, nećeš se pokajati, sigurna sam. Hvala i topl...Nale, nećeš se pokajati, sigurna sam. Hvala i topli pozdravZorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-57331326812898749562014-06-26T02:41:06.444-04:002014-06-26T02:41:06.444-04:00Ziveli! Jako lep liker. Prelepe fotkice:) Pamtim r...Ziveli! Jako lep liker. Prelepe fotkice:) Pamtim recept, pa probam.Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-58209828222549949702014-06-25T09:13:54.768-04:002014-06-25T09:13:54.768-04:00Draga moja Zoro, radujem se da si najzad rešila pr...Draga moja Zoro, radujem se da si najzad rešila proiblem bloga i u to ime ŽIVELI!!!!<br />Koštice nikad ne bacam, ostavim ih mužu i on pojede po 4-5 jezgra na dan, ...u zadnje vreme jedemo baš puno kajsija i koštice ostavljam.<br />Ako imaš prilike, isprobaj ovaj liker, izuzetno je ukusan. Topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-65767770409270886352014-06-25T08:37:02.573-04:002014-06-25T08:37:02.573-04:00Mogu da zamislim kako je divan ukus ovog likera. S...Mogu da zamislim kako je divan ukus ovog likera. Samo, ja ne bih bacala koštice od marelica, jer sam čitala da su izuzetno zdrave. Zoki, rešila sam problem sa mojim blogom i u to ime, sa ovim tvojim mirisnim likeron da nazdravim ŽIVELI!Zorica Stajićhttps://www.blogger.com/profile/11921066363852487252noreply@blogger.com