tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post4944675549272206542..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Ćuftice u kremastom sosu sa povrćemZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-37667901260182716472018-01-17T08:08:51.641-05:002018-01-17T08:08:51.641-05:00Hvala Vesna..obavezno stavljamn i po malo šećera u...Hvala Vesna..obavezno stavljamn i po malo šećera u sosove od paradajza baš zbog te kiseline, nekad sam u redu,nekad nisam, ali bez obzira i dalje ga volim.Ne znam da li imam tu firmu ovde, ali obično kupujem paradajz koji je prethodno pečen u rerni i onda sameljem,ili usitnim štapnim mikserom pa kuvam sos, taj mi ne zadaje mnogo muke.<br />Topli to pozdrav šaljem.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-16800172980004961142018-01-15T17:28:15.913-05:002018-01-15T17:28:15.913-05:00Za sok od paradajza kažu da je najbolji deo parada...Za sok od paradajza kažu da je najbolji deo paradajza :) Nebrojene su koristi od njega. A od soka se pravi sos :)))<br /><br />Mnogo volim sos od paradajza u kućnoj izradi i u svim oblicima, "marinara", "salsa", za ćufte, za testeninu...a uvek ubacim kašičicu šećera ili meda da ubije kiselinu i do sada mi nije smetao. Što se tiče firme odličan mi je Tomatino (Polimark) i koristim ga više od decenije. <br /><br />Medjutim, promene radi, odličan je recept za ćufte i bez njega, tako da bih ti se rado pridružila na ovakvom ručku :)<br /><br />Domaćica onlinehttps://www.blogger.com/profile/11887135323690030665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-24949229699067245972018-01-15T16:36:26.814-05:002018-01-15T16:36:26.814-05:00Hvala Aleksandra. Ja paradajz sos volim ali me pos...Hvala Aleksandra. Ja paradajz sos volim ali me posle ubije kiselina od njega, to je jedini razlog što ga izbegavam koliko god mogu, mada od domaćeg paradajz sosa retko mi se to desi.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-26612902368991387772018-01-15T16:22:33.194-05:002018-01-15T16:22:33.194-05:00Jako lep ručak Zorice. Sve se više okrećem jelima ...Jako lep ručak Zorice. Sve se više okrećem jelima koja su sa manje paradajz sosa, osim onih gde se to baš ne može izbeći.Od tanjira do pjatahttps://www.blogger.com/profile/10744191327334924080noreply@blogger.com