tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post6642986667771681306..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Torta bela čokoladaZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-2901004653080897622015-12-23T17:19:55.350-05:002015-12-23T17:19:55.350-05:00Ovo je definitivno greška i od srca ti hvala na uk...Ovo je definitivno greška i od srca ti hvala na ukazanoj grešci...mada ne bi ni bila velika greška samo što torta ne bi bila dovoljno slatka...Od srca ti se zahvaljujem na ukazanoj grešci i topli pozdrav.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-16851481859319224762015-12-23T14:46:04.214-05:002015-12-23T14:46:04.214-05:00Pise da za kore ide 250 g secera, a u opisu stoji ...Pise da za kore ide 250 g secera, a u opisu stoji dve kore umutiti sa po 60 g secera. Greska?ICEhttps://www.blogger.com/profile/13600378759187332498noreply@blogger.com