tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post7563670864424058083..comments2024-03-14T15:40:53.832-04:00Comments on Cooking with Zoki: Džem od kajsija i vanileZorica Pavlovichttp://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-39982664585896121142021-07-23T02:33:58.259-04:002021-07-23T02:33:58.259-04:00Teglice su kao med.Teglice su kao med.Kao na dlanuhttps://www.blogger.com/profile/10202727709450858227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-77281008563647453422019-07-09T07:05:41.232-04:002019-07-09T07:05:41.232-04:00Hvala draga moja Damira...domaće je domaće i volim...Hvala draga moja Damira...domaće je domaće i volim da kuvam domaće džemove jer u njima mogu da osetim voće a ne šećer.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-2194301260414173572019-07-09T01:21:15.890-04:002019-07-09T01:21:15.890-04:00Definitvno je bolje kuhati manje količine marmelad...Definitvno je bolje kuhati manje količine marmelade ili džemova - bolji su, manje se kuhaju i sve je brže i mnogo laganije. Skuhati džem od 2 kg voća izgleda samo kao da smo tog dana napravili još jedno jelo - kuhati ga od 10 kg ili više, veliki je posaoDamira Skansihttps://www.blogger.com/profile/14777307874562913820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-31576100507596517522019-07-08T21:43:01.710-04:002019-07-08T21:43:01.710-04:00Ja nemam veliku šerpu za pekmez, niti imam smedere...Ja nemam veliku šerpu za pekmez, niti imam smederevac na drva tako da mi je lakše kuvati manju količinu i po nekoliko puta i mnogo brže mi se skuva...od srca ti hvala draga moja Vesna.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-69212077510492616682019-07-08T19:32:56.241-04:002019-07-08T19:32:56.241-04:00Meni je lakše da kuvam nekoliko puta po 2 kile, ne...Meni je lakše da kuvam nekoliko puta po 2 kile, nego odjednom 10 kila :) Uostalom, kad se od svakog voća pripremi po 2-3 kile, bude puna polica džemova :) Slike su predivne!Domaćica onlinehttps://www.blogger.com/profile/11887135323690030665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-18332364411711591072019-07-08T18:21:37.786-04:002019-07-08T18:21:37.786-04:00Draga moja Gvozdena, da je meni tih tvojih domaćih...Draga moja Gvozdena, da je meni tih tvojih domaćih kajsija, ovako moram da se zadovoljim sa onim što imam...Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3840409361224663215.post-34719511819878445082019-07-08T17:51:25.862-04:002019-07-08T17:51:25.862-04:00Odličan recept, prelepo izgleda džem. Hvala punoOdličan recept, prelepo izgleda džem. Hvala punoU mom Loncuhttps://www.blogger.com/profile/04616783653988904531noreply@blogger.com