недеља, 1. децембар 2013.

AJME, KOLIKO NAS JE...................

Pripala mi je čast da vam budem domaćica ovog meseca za svima nama znanu igricu " Ajme,koliko nas je"  ,koju je započela Snježana i veoma sam zahvalna našoj domaćici za prethodni mesec, Naletu sa bloga " Coolinarija "

Da samo znate koliko je teško ,bar meni, izabrati namirnicu, koju ćemo spremati za mesec dana... svašta mi je padalo na pamet ali nikako da kažem,e to je TO.... lakše bi mi bilo pripremiti ručak za desetoro ljudi nego li se odlučiti za namirnicu.

U Severnoj Americi ni jedan Thanksgiving ili Božić, ne mogu da prođu bez napunjene ćurke na stolu i svima nam znanog umaka od brusnice....

Tema za ovaj mesec su  BRUSNICE


Jedva čekam da vidim  vaše savršene radove sa ovom izuzetnom namirnicom a jedan od vaših radova će biti nagrađen sa lepim poklonom.
Vaše recepte sa slikama mi možete poslati na email adresu:
Pomoravka 13 et gmail tačka com

22 коментара:

  1. Čestitam ti na ulozi domaćice ! I hvala za novu temu, brusnice su baš interesantne, ostaje mi da promislim o receptu i sigurna sam da će i u ovom krugu biti puno lijepih radova !

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Branka puno...od brusnica se može svašta napraviti..ja sam skoro napravila fini liker od njih. Srećno i jedva čekam.

      Избриши
  2. Zorice, divna i inspirativna tema, mislim da ce vrlo brzo poceti da pristizu receptici.:))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Lana...kod nas brusnica na sve strane i danas, dok sam bila u prodavnici, pakovanja brusnica ispred mene...i sinu mi ideja za igricu. Srećno.

      Избриши
  3. bravo! cestitke! i svaka cast na izboru svjezih brusnica!!! ja ih bas volim =)

    ОдговориИзбриши
  4. Milice obozavam brusnice, moram da sudjelujem, radujem se da si domacica ovoj divnoj igrici...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E milice moja, radujem se da si i ti zaplovila u blogerske vode....dobro nam došla i jedva čekam tvoj izbor .

      Избриши
  5. Evo, i zvanično da Vam čestitam:))) Temu ste odlično odabrali i baš je zahvalna za pripremu i ovih sezonskih kolačića npr. ali i nekih soseva i sl... Želim Vam pune ruke posla:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala tebi, draga Nale..ti si tvoju ulogu domaćice odlično odradila, sad je moj red i daj Bože da i ja bar u pola odradim dobro moj posao. Topli pozdrav.

      Избриши
  6. Čestitam Zorice! Valjda ću uspeti da ovog meseca napravim nešto sa brusnicama i da učestvujem u igrici jer sam prethodni mesec propustila.

    ОдговориИзбриши
  7. Divna namirnica. Ja nisam sigurna da li cu je naci svjezu, ali susenih barem ima. Sve cestitike na ulozi domacice i ovom inspirativnom zadatku... i sretni svi tekuci praznici... volim decembar koji mirise na slavlja i kolace...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa tobom...od brusnice se može mnogo što šta napraviti. od slatkog do slanog.Hvala i topli pozdrav.

      Избриши
  8. Cestitam od srca , brusnice volim i drago mi je sto je ona tema ovog meseca.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno i drago mi je da sam, izabrala temu koji, mnogo od nas, vole. Topli pozdrav.

      Избриши
  9. Zorice, odlicna je tema! ja, kao po obicaju, hvatam zadnji voz. Nadam se da ce me sutra posluziti svetlo za fotografije, pa stize i od mene jedna ulaznica. :)
    Puno te pozdravljam!

    ОдговориИзбриши