среда, 4. фебруар 2015.

FBI Rukavice ~~~~~~~~ Kod Naleta u kuhinji



U okviru naših blogerskih igrica, je i ova FBI Rukavice, gde se svaka dva meseca glasa za novi blog, koji ćemo istraživati.Igricu je osmislila Maja sa bloga " Cooks and Bakes " a ovog puta istražujemo Naletov blog " Coolinarija "

Njen  blog sam otkrila na početku moje blogerske karijere, redovno je pratim i izuzetno volim njene recepte...da samo znate koliki sam spisak napravila kad sam počela sa isprobavanjem, ali na žalost, ne mogu sve da isprobam.

Nale lično ne poznajem, nadam se da ću imati prilike da je jednom i lično upoznam a dotle....vodim vas sa mojim izabranim receptima kroz njen blog...ako imate prilike, prošetajte i vi njenim blogom, naći ćete mnogo dobrih i domaćinskih recepata i priča.

Recepte neću pisati, linkovi će biti u nazivu recepta.




Ovo nam se jako dopalo, nama je bila večera za Badnje veče,bili smo sami i zaista nam nije više ništa bilo potrebno.Koristila sam basmati pirinač, koji uvek imam u kući, jer ga obožavam a sledeći put ću probati sa jasmin pirinčem, nisam našla manju kesu da kupim, inače bih ga pravila sa njim. Kod nas jasmin pirinač je jeftiniji od basmati pirinča i mislim da sam samo jednom, davno, kupila jasmin pirinač i da budem iskrena, pojma nemam što ga više ne kupujem,jer pirinač dugog zrna obožavam.

Nale, tvoj rolat je bio deo naše Božićne trpeze i mi smo zaista uživali u njemu..ono što je ostalo poslala sam deci pa neka sutra ponesu za ručak...jedino nisam koristila semenke komoračla jer znam da moji to nebi voleli a u rolat sam stavila umesto hleba panko mrvice, koje su pravljene od sredine belog hleba i dodala malo peršuna i ljute tucane paprike.
Napravila sam sve po receptu uveče a sutra sam ga samo ispekla. ( izvini za sliku...ovo je slikano na brzinu....ručak je već počeo.)
Od srca ti hvala na još jednom receptu i da znaš, nastavljam još......



Ovako brzom ručku nisam mogla da odolim i u ovom tanjiru imam sve što volim.
Imala sam desetak baby portabelo pečuraka,koje su morale da se iskoriste i ovo mi je bila idealna prilika.Nadam se, da ti neće smetati to što sam ih dodala u ovu tvoju pastu....meni je baš prijalo i pastu sam kuvala u pilećem temeljcu, probaj nekad, videćeš koliko je pasta ukusnija na tj način.Umesto feferona bila je ljuta tučena paprika.
Nale, od srca ti hvala na još jednom,odličnom ručku.

Mene je zaista "teško" naterati da mesim testo i da znaš da sam sa zadovoljstvom zamesila ovu tvoju pogaču...kaže moj muž danas, "ajde da prošetamo i da kupimo hleb" e mislim se ja, možemo da prošetamo ( prvi put da izađem u šetnju posle 3 nedelje jer me je uhvatila takva prehlada i nikako da me pusti, njoš uvek kašljem, ali ne tako strašno ) ali da kupujem hleb,neću. Vidi on da ja iznosim brašno i kvasac i pita me, onako sa osmehom na licu, jel ćeš ti to nešto da mesiš? a ja kažem, naravno,pogaču za ručak....kad on...uh baš mi se prijela pogača, a njemu se uvek jede hleb.



Nale, ja sam uživala u njoj, dok je još bila topla ( ne volim hladan hleb ) a taj miris belog luka i oregana...mmmmm.................




Rizoto sa pečurkama




Još jednog nam dobrog ručka, zahvaljujući Naletu...rizoto jako volimo i mogli bi često da ga jedemo,. Ja sam imala baby bella pečurke i njih sam koristila umesto belih šampinjona.


Nale, ja bih mogla i da se pretplatim na tvoju kuhinju.

Kao nekad kiselo mleko



Kiselo mleko redovno kiselim nekada i po dva puta nedeljno i to po 4 l jer u našoj kući svako jutro započinje sa kafom a posle kafe pojedemo kiselo mleko ili popijemo kefir...i kiselo mleko nam ne traje dugo. Obično ga kiselim sa gustim jogurtom / kiselim mlekom,prvi put a posle svaki put napunim posebnu posudu sa kojom kiselim sledeću turu. Posle izvesnog vremena mleko mi postane kiselije, a ja ne volim kad je previše kiselo, volim kad je blago i obično tada stavim novu turu gustog jogurta / kiselog mleka.
Na žalost, ovde nisam mogla da nađem ovčje mleko niti domaće mleko, kiselila sam sa kupovnim,punomasnim mlekom i koristila sam kiselu pavlaku sa 14%mm jer druge nemamo, mada znam da u jednoj rumunskoj prodavnici ima kisela pavlaka sa 20%mm ali me je mrzelo da vozim tridesetak km da bih je kupila....
Nale, kiselo mleko je odlično i veoma smo zadovoljni sa njim....






Pravila sam vrlo slične kifle, jedino je premaz bio malo drugačiji i bez sira i moj muž i ja smo se raspametili jedući ih...na moju žalost, tada sam napravila samo pola količine i tada mi je bilo žao...e sada, znajući koliko su ove kifle dobre, zamesih celu količinu i jeli smo da nismo znali šta je dosta..,odlučila sam da posle Nove Godine malo oladim sa hranom i sad mi ti kaži kako?  pored svih ovih divnih recepata, teško je stati.
Meni su sve kifle dobre i svake su mi najbolje...jednom me je jedna blogerka pitala, među mojim receptima, koje su mi kiflice najlepše i najmekše....nije bilo lako izabrati jer,kao što rekoh, sve su mi dobre.....
Meni je izašlo samo 18 kiflica, ne znam kako si ti uspela da dobiješ četrdesetak kiflica, svaka ti čast...ali,bez obzira na koliko sam komada dobila, kiflice su fantastične, jedino bih ovde smanjila količinu putera za premazivanje testa..sve ostalo mi je fantastično!



Knedle sa šljivama






Knedle su fantastične i nama su bile večera, u kojoj smo izuzetno uživali. Jedan deo smo jeli sada a jedan deo sam zamrzla za kasnije. Dodatak cimeta mi je bio kao kec na desetku, ranije nisam nikad dodavala cimet u mrvice i ovog puta sam koristila panko mrvice i muskovado šećer. Hvala ti na svakom podeljenom receptu sa nama.



Šne nokle




Ima li nekog ko ih ne voli....da, moj muž,ali pojede jednu zdelicu,valjda da se samo zasladi, ali ne verujem da uživa u njima, a ja ih obožavam. Ne pravim ih često, da ne bih morala sama da ih pojedem, malo mi je previše.
Nale, šteta što nisi bliža, mogle bi ti i ja da se sladimo sa ovom fantastičnom poslasticom.

Pite jako volim i svaki put kad vidim neku novu pitu moram da je isprobam.
Ova Naletova pita mi se dopala čim sam je videla i kako god vidim nešto na njenom blogu, moj spisak se produžava...moraću da malo zakočim, jer ovde izgleda neće biti kraja.
Od kad sam počela da pretražujem njen blog, više nemam vremena da postavim ni jedan novi recept, jer ko će da postigne da toliko spremi i da pojede.
Ja sam moje rolnice sekla malo veće, ne namerno, već jednostavno što su ove kore bile sačuvaj me bože,kao da si stavljao list papira, ali mi ovde nemamo boljih kora. Zaista vam zavidim na tim vašim korama u Srbiji. Bila je jedna žena, koja je pravila fantastične kore, baš kao naše..i jadna žena umrla u 51 godini....tako mi je žao te žene.


Žito sa šlagom



Kuvala sam žito za slavu i namerno sam skuvala više da bismo jeli malo žito i posle slave. Ja nisam veliki ljubitelj žita, ali zato moj muž jeste i njemu ga nikad nije dosta. Retko jedem žito a još manje sa šlagom, to je poslastica, koja se valjda jela mnogo više kad sam ja otišla iz Srbije, nego dok sam ja živela tamo.
Hvala Nale na još jednom izvrsnom receptu.



Nema boljih kiflica nego kad se prave sa domaćom mašću. Ja sam imala sreće te dobih kg domaće masti od prijateljice i tu mast čuvam da pravim štrudlu, ali kad videh ove kiflice, morala sam da ih napravim sa ovom mašću...ostalo je dovoljno i za štrudlu.
Jednu turu sam pravila prazne, jednu sa punjenjem od krem sira, ove ovako puno namotane su prazne a ove ispod su malo deblje i punjene sa krem sirom...
Kiflice su za svaku pohvalu i da vam odmah kažem, ne jedite ih dok su tople, jer nećete moći da se zaustavite. Nale,hvala!!!




Kod mene Nale nije posno, jer je post prošao, sa suvim rebrima je i parčencetom suve slanine, koja mi je ostala i morala se iskoristiti a za podvarak je dušu dalo. Aroniju nisam stavljala, imam je zamrznutu, ali me je mrzelo da "kopam" po zamrzivaču da je tražim. Ja sam je poslužila sa projom a muž kaže, da uz podvarak dobro ide i rakija, ali ja je na žalost ne pijem, pa je bilo dobro i pola čaše piva. Obožavam podvarak sa pirinčem, jer sa njim mi je manje mastan i nekako mi je ukusniji.





Znaš šta Nale, ne znam jesam li ičiji blog ovoliko pročešljala kao tvoj, ima još toliko puno recepata koje bih želela da isprobam, tvoji recepti su baš pravi domaćinski recepti, koje je teško zaobići.
Imam vrlo sličan recept i kod mene su to pivarice, samo ne stignem da sve napravim i objavim, jer nas je samo dvoje u kući. Moj muž obožava ove kiflice, koje su zaista lake da se naprave.
Juče sam našla u mojoj ostavi pekmez od šljiva iz 2008 godine, koji sam skuvala malo gušće nego što treba i baš mi je dobro došao za ovaj recept.
Hvala na odličnom posnom receptu.







Evo ovako, što se tiče ove rolat pite, mužmi je rekao da je više ne pravim jer toliko je dobra da ne možeš da staneš da je jedeš...jedino što bih ovde izmenila je da bih umesto kisele pavlake stavila gusti grčki jogurt. Kod mene je pola kg mesa, jer ja pakujem za zamrzivač po 250 g  i ovde sam upotrebila dva pakovanja..ništa nije smetalo sa više mesa....
Šta više  da kažem, osim, uživala sam, a to se i da videti iz mog posta koji se sadrži 15 tvojih isprobanih recepata, mogla sam da nastavim i dalje a gde bih se zaustavila, ne znam.

Od srca ti hvala na svakom receptu koji si napisala a vama, koji niste još isprobali Naletove recepte, ne čekajte više.

Bilo je tu još nekih recepata na listi, ali kao što rekoh, to ću ostaviti za neko drugo druženje sa tobom.


41 коментар:

  1. WOW i WOW! Ostadoh bez reči.Svaka čast i pohvala i kreatorki ovih divnih recepta i tebi za zbirku koju si podelila sa nama.Hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Džoli, od srca ti hvala i tebi na lepim rečima...još uvek imaš vremena da malo prošetaš Naletovim blogom.

      Избриши
  2. Koliko recepta! Baš si bila vrijedna, odličan odabir.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Petra, bilo mi je uživanje istzraživati Naletov blog, a tek da vidiš koliki mi je bio spisak i svaki jedan recept, koji sam isprobala me je oduševio...kao da sam u maminoj kuhinji a Nale kuva dosta slično kao i ja, tako da mi nije bilo uopšte teško i nisam puno odstupila od načina na koji ja kuvam. Topli pozdrav.

      Избриши
  3. Ala ste bili vredni, svaka čast! Vrlo lep izbor!

    ОдговориИзбриши
  4. Prava gozba Zoko, od svega po malo i sve divno napravljeno i aranzirano!! Kod Naleta uvek nadjem po neki originalni detalj, koji ono staro dobro cini posebnim - rolnice sa pecurkama su mi na nisanu od kad ih je objavila!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj Jelena, tim rolnicama nisam mogla da odolim, šteta što sam imala tako loše kore, ali i pored toga, mi smo ih izuzetno voleli. Obavezno ih isprobaj, ako ništa drugo, koristi phyllo kore, ako nemaš druge....a rolnice ću sigurno ponoviti.Zagrljaj ti šaljem.

      Избриши
  5. Zoki, malo je reci hvala. Ovo je me je ostavilo bez daha. Zatecena sam. Stvarno nisam ni pomislila da ce iko pronaci toliko odgovarajucih recepata. Divna si. Moje srce je puno. Interesantno koliko emocija podstakne ovakav gest. <3
    Svaki recept si prelepo pripremila i prokomentarisala. Drago mi je da ti se sve dopalo. Meni je jos draze jer sam na ovaj nacin bila prisutna u tvojoj kuhinjici, skoro svakodnevno, petnaestak dana:))
    Fotke odisu toplinom, kao i uvek.
    Moj danasnji moto - Sreca, sreca, radost!!!
    Saljem ti puno toplih pozdrava, nadam se da cemo se nekad upoznati. Ucinila si da se osetim posebnom:)
    Ljubim te i nadam se da ces uskoro ozdraviti potpuno. <3
    Izvini sto sam te "omela" u pripremi tvojih, autorskih, receptica:)))) Sad nastavi punom parom napred.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E Nale moja, da ti znaš sa kakvim uživanjem sam pripremila svaki tvoj recept....imala sam osećaj da sam u kuhinji moje mame. Ti dosta slično kuvaš kao i ja, tako da pošetati tvojim blogom mi je bilo pravo zadovoljstvo prošetati tvojim blogom. Ima još gomila recepata koje bih ja htela da isprobam, što znači, naše će se druženje nastaviti.
      Da ja nisam htela, nebi ti mogla da me "ometeš" u objavljivanju, ali meni je ovo bio fantastična ometnja u kojom sam ja izuzetno uživala, što se da i videti.
      Zadovoljstvo je obostrano i da znaš da sam sada u redu...najzad sam se otarasila kašlja.
      Šaljem ti topli virtualni zagrljaj i poljubac.

      Избриши
  6. nE RAZumem o čemu se tiče... Ova igrica je samo istraživanje jednog bloga ili morate i da pravite recept iz onog bloga?? A kaok to mislite istraživanje, samo gledate i kažete šta se vama sviđa ? Upomoć

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Evo ovako Demi. Svaka dva meseca predložimo tri bloga,i glasamo za jedan blog, koja bi hteli da istražujemo,što znači imamo dva meseca da spremamo po receptima sa bloga, koji smo izglasali...za januar i februar je Naletov blog, Coolinarija. Izabereš recepte koji se tebi dopadaju i pripremiš ih,uslikaš i objaviš kad god ti hoćeš u toku ta dva meseca i kažeš tvoje mišljenje o receptima i blogu. Za Naletov blog još uvek imaš vremena a krajem februara ćemo glasati za novi blog...nadam se da jednog dana dođe i tvoj blog na redu. Topli pozdrav i nadam se, da sam ti bar malo pomogla, ako te još bilo šta interesuje, tu sam.

      Избриши
    2. Hvala Zorico, hvala ti na pomoć. A treba recepti da budu baš isti? Tim igricama bar se piše negde u post gde su Blogeri našli recept. ŽElela bih da te pitam još nešto, primetila sam da češto praviš recept što si našla negde i naravno daješ link za origina lrecept i bravo ti ali ne znam ako kad god želimo to rauradimo, mislim da pišemo neki recept što smo videli i probali jel moramo pišati link ili prvo da pitamo njih koji imaju originalni recept, jel ima negde pravila kako treba da radimo jer nisam videla u pomoć Bloggera.. Što se mene tiće u stranici info na primer pišem negde izvor Herbateka, ali prvo sam dobila dozvolu od njih. To nikako ne kažem o tebi ali zbog toga št oen znam akako treba da pišemo ako negde vidimo neki recept i želimo da pravimo isto. Nadam se da si me shvatila i ako ynaš da mi pomogneš :) :*

      Избриши
    3. A šta ako je u pitanju na priemr tvoj blog a ja ga jako volim ali nisam pravila recept, ne mogu spremati post i da pišem šta se meni svidi? Jel moranje da pravimo recept? A jel mora da bude baš isti?

      Избриши
    4. Demi, ti uvek možeš da spremiš šta god poželiš sa nečijeg bloga, kao što je na primer, Lana spremala sa tvog bloga i postavila taj post na njenom blogu i tako smo, mnogi od nas, saznali za tvoj blog, ali kad su FBI Rukavice u pitanju, onda spremamo sa tog bloga,koji smo izglasali...moj blog je davno bio i ne može da bude dva puta. Ako hoćeš, još uvek imaš vremena da se pridružiš ovom krugu FBI Rukavica.
      Kad se istražuje blog, onda ti izabereš recepte koji se tebi sviđaju i to praviš, što znači, ne moraju da budu isti, naprotiv, što se više različitih recepata isprobaju, to je bolje.
      Ako ti je potrebna pomoć,tu sam.

      Избриши
    5. znači možemo slobodno da pravimo bilo kakav recept bez da tražimo dozvolu već je dovoljno da pišemo link? Mislim ako je recept isti sa originalnom .

      Избриши
    6. P.S Lana dobro radila i dodala link ya moj recept :)

      Избриши
    7. Demi, ne treba da pitaš nikog za dozvolu ako hoćeš neki recept da napišeš, jednostavno je red da se da kredit onom ko je napisao taj recept i zato se stavljaju originalni linkovi, da ne bude da si prisvojila tuđi recept...slike UVEK moraju da budu tvoje.Imaš puno blogera koji neće da napišu originalne linkove, za mene to nije u redu, jer taj recept nije njihov,nisu ga oni izmislili a imaš puno njih koji promene nekoliko sastojaka i onda ispadne da je to njihov recept...naravno da nije. Ja uvek mislim da trebamo da budemo fer jedno prema drugom.
      Znači, ako vidiš negde neki recept, dovoljno je da napraviš, uslikaš svoje slike i objaviš na svom blogu sa originalnim linkom i neće biti problema.
      Ako me nisi razumela, pokušaću ponovo da ti objasnim.

      Избриши
    8. Tako je Demi, kao što je Lana uradila, to je pravilno...znači možeš navesti odakle je recept i ako nešto si izmenila u receptu, napišeš šta si izmenila.

      Избриши
    9. Shvatila sam , u pravu si i hvala ti puno. Što se mene tiče nema linkove jer nisu recepti drugoga već originalni grčki recepti što pravimo kući ili iz bakinog kuvara, nekad i sasvim moje, ili nekad čitam razne, više od 2 i pravim moje varijacije. Primetila sam da uvek imaš lepe cveće u slikama recepata :) Danas sam mislila , da li imate određena jela i recepte što jedete kod veselja za svadbu?ili rođendan i sl. ... ako imate objavi ili daj mi link, mene zanima da upoznam kulture raznih naroda kroz kulinarstva.

      Избриши
    10. Puno pričam ali izvini, nešto da dodajem tkao da me bolje shvatiš, na primer jednom slala sajtu da pitam jel mogu da koristim deo članaka o grčkoj kuhinji a dozvolili su mi ali rekli da ih opet pitam ako želim da objavim nek idrugi deo ili recept..... Drugi sajtovi su mi dozvolili da pišem - dodajem u moj blog bilo šta ali da pišem Izvor.... i link . Zato pitam , kako ide, jel vi pitate nekoga?

      Избриши
    11. Kao što sam ti rekla, ne pitaš nikog ali pod obavezno da navedeš izvor i to je fer.Pogledaj malo strane blogove, mahom navode linkove ili ako je recept iz nekog Kuvara ili iz neke knjige recepata, onda se navodi ime knjige / kuvara.
      Baš bi bilo lepo kad bi svi pitali, ali, mislim da nema potrebe...drugo sve što želiš da znaš o nečijoj kulturi i kuhinji možeš naći na internetu, bar je to svima nama dostupno.

      Избриши
    12. Demi, ja živim u Kanadi i mi smo ovde poprimili sve i svašta od drugih naroda, koji žive ovde, tako da je ipak najbolje za to da se obratiš nekoj blogerki koja živi u Srbiji, ali da znaš, mnogi običaji su se izgubili i u Srbiji.
      Pre 5 godina sam išla u Srbiju zbog svadbe muževljeve rođake, ma nije bilo ništa od tih naših običaja i jako sam se razočarala , dok ovde se nešto još uvek drži do običaja...ali se to ne može napisati...trebala bih ti pisati čitav referat, to se samo može videti.

      Избриши
  7. Zoko, sve fantasticno izgleda, uzivala sam u slicicama i citajuci ceo post, stvarno si sve nadmasila.:))) Demi, ovo je igrica FBI rukavice i tokom dva meseca istrazujemo jedan blog (citamo i pravimo recepte sa njega), ovog puta je to Naletov blog Coolinarija. Naravno, to ne treba da bude obaveza i svako se moze ukljuciti ako zeli i koliko mu vreme dozvoljava. Mozes napraviti i samo jedan receptic koji ti se dopadne sa tog bloga, a mozes i vise ako zelis. Kasnije na tvom blogu objavis fotkice jela koje si pravila i napises par reci, kako ti se dopalo, da li si nesto menjala i sl. Mozes objaviti i ceo recept koji si isprobala, a mozes napisati samo link i utiske.:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lana, da samo znaš koliki mi je spisak bio, pa ne bih završila sa pripremom njenih recepata za nekoliko meseci...,ma sve mi se sviđa, ali negde moram da zakočim, mada je teško. Žao mi je što nisam bila tu kad se tvoj blog istraživao, lele majke, gde bih stala, Od srca ti hvala i topli zagrljaj ti šaljem.

      Избриши
    2. Ej Hvala ti puno na pomoć takođe LAnico, sad videla poruku i da se meni obratiš! Kako ste ljubazne! :) Shvatila sam o igrici mada namera mog blogića je da predstavlja grčku kuhinju i originalne recepte kako mi jedemo i pravimo... naravno i druge mediteraskom načinu napravljene... Ipak, ako ću ikad probati ili odlučiti da objavim recept iz drugog bloga naravno ću pisati link.Hvala Zorico i Lanico :))

      Избриши
    3. Zadovoljstvo mi je da pomognem, onoliko koliko mogu.

      Избриши
  8. p.s. Zoko, sorry... pisale smo u isto vreme.:)

    ОдговориИзбриши
  9. Draga Zorice svaka ti čast na ovom istraživanju Naletovog bloga, puno recepata, jela i slastica odlično pripremljenih. Slike su ti ovdje posebno dobre i lijepe. Neka jela smo obje izabrale, baš mi je super pročitati i tvoje dojmove. Bravo Zorice !

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Branka puno...ma to slikanje mi baš i ne ide, pokušavam da nađem pravo mesto za slikanje...Koje god jelo da isprobaš, nećeš se pokajati.

      Избриши
  10. ovo je za sve pohvale... baš kao i sve cure,i ja sam fascinirana kako ste sve fino pripremili i uslikali.žito sa šlagom je vrhunski servirano,baš originalno.

    ОдговориИзбриши
  11. Svaka čast, stvarno ste se potrudili, gušt je bio čitati komentare napravljenih jela!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ingrid...za mene su ovo pravi, svakodnevni recepti, koje uživamo da pravimo i kuvamo...ima kod Naleta i onih složenijih i za posebna slavlja, ali i to će nekad da dođe na red.Od srca ti hvala.

      Избриши
  12. Одговори
    1. Demi, ja sam rođena gde protiče reka Velika Morava i tokom kojim ona teče se zove Pomoravlje i od tuda moj nik Pomoravka, inače znaš da se zovem Zorica

      Избриши
  13. Očaravajuće. Naletov blog je jedna riznica pravih dobrih recepata. Te lepote i ukusi što mi se smeše sa slika.. i predanost da se sve lepo pripremi, slika i ovde predstavi... Stvarno sam sad u klopci. Ne znam šta prvo da spremam.. Mada ja volim testa, a ta fokača pa i kiflice s pivom mi sada ne daju mira. Pozdrav!:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uh Sandra,šta da ti kažem..ja sam bila na slatkim mukama i da znaš da mi ni malo nije bilo lako da se odlučim šta pre da napravim. Naletov blog jako volim i zato sam i počela ranije da isprobavam recepte i ako mi januar nije baš puno išao na ruku za isprobavanje recepata..ali ovde se baš sve fino uklopilo. Srećno i jedva čekam da vidim tvoj izbor. Topli pozdrav.

      Избриши