Kad smo bili na farmi kupili smo tako dobru dinju, kakvu odavno još nismo jeli, pola smo je pojeli a pola nam je ostalo i nju sam isekla na komade i zamrzla, jer sam znala da ćemi dobro doći za neki napitak...uz dinju i sveže breskve sa farme ...
Sastojci: 300 g oguljene dinje, 300 g bresaka, 80 g belog grožđa, sok od 1 limete, 400 do 450 ml nezaslađenog soka od jabuke
Priprema: Dinju očistiti, iseći na kockice i zamrznuti.
Breskve možete da oljuštite, ja nisam, iseći na komade te i njih zamrznuti.
Grožđe oprati, osušiti, iskidati bobice pa zamrznuti.
Iscediti sok limete.
Breskve možete da oljuštite, ja nisam, iseći na komade te i njih zamrznuti.
Grožđe oprati, osušiti, iskidati bobice pa zamrznuti.
Iscediti sok limete.
Sve sastojke staviti u blender i samleti u glatku masu i poslužiti odmah.
Voće je dovoljno slatko da vam nije potrebno dodavati bilo koji zaslađivač.Ako želite, ovde možete dodati semenke konoplje ili samleveno laneno seme ili semenke chie...kod nas je bez ikakvih dodataka.
Prijatno!!!
Нема коментара:
Постави коментар