петак, 13. мај 2016.

Odmor

Svako od nas zaslužuje godišnji odmor, tako i mi blogeri trebamo odmor...Obično su odmori u julu i i avgustu,  za mene i mog muža je odmor sada...u maju slavimo mnogo praznika, majčin dan,muževljev rođendan i našu godišnjicu braka i ovog puta smo izabrali jednu daleku i egzotičnu denstinaciju...ta destinacija je Kina.
Ostaćemo 12 dana, tura je organizovana od kanadske agencije i mnogo će se videti i naučiti,biće i naporno,ali će se sve izdržati, čak i tih 18 sati u avionu...ko preživi,pričaće kako je bilo.
Na ovom putu sa nama putuju i mlađi sin i snajkica i naša prijateljica, znači nismo sami, a u društvu je uvek lepše.

Slike sa putovanja će biti kad se vratim a za sada  neke sa neta..




Radujem se ovom pitu,mada se malo i bojim....

Ostajte mi zdravi i veseli pa se pišemo posle našeg puta.

Vaša Pomoravka

11 коментара:

  1. Draga Zoko, ne sumnjam da ćete se ti i Stanoje vratiti zadovolji i prepuni lepih utisaka! Srećan put, uživajte u zasluženom odmoru! ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Srecan put i fino se provedite a jedva cekam da vidim slike!

    ОдговориИзбриши
  3. Ama čega se bojite? Uživaćete, biće Vam lepo, provešćete divno vreme. Srećan put, lep provod i sve najbolje Vam želim.

    ОдговориИзбриши
  4. Želim Vam divan odmor i puno lepih utisaka,fotografija koje ćete nadam se podeliti s nama kao i prethodni put.Sve najbolje i sa srećom!

    ОдговориИзбриши
  5. Draga Zorice uživajte u svakom trenutku ovog zanimljivog puta, nemoj se bojati već veselo kreni i još veselija nam se vrati. Veliki pozdrav i poljubac ti šaljem !

    ОдговориИзбриши
  6. Srećno i veselo na putovanju! biće to prelepo iskustvo, sigurna sam..

    ОдговориИзбриши
  7. Uživaj i samo uživaj draga Zorice, ja kažem da putovanja nas na neki način obilježe i nosimo ih cijeli život u srcu

    ОдговориИзбриши
  8. Baš egzotično, sretno i lijepo se provedite!

    ОдговориИзбриши
  9. vidim ti .Zvala me je jedna drugarica Kineskinja da ađidem sa njom u Šangaj na leto...kako bih volela. Znam da ćeš fotkati , jedva čekam utiske, naravno i o hrani koju inače jako volim i često pravim. Uživaj!

    ОдговориИзбриши