Recept koji je napisan još 2010 godine ali nikako da ga postavim i na moj blog.
Divan recept i vrlo dekorativan, mozete posluziti za 14 februar, ili ako imate goste…... kao predjelo.
Sastojci: 175 ml sveže narendanog parmezan sira, 1/4 kašičice bibera, 175 gr kuvanog pasulja, 1 kašika pesto, 2 kašičice soka od limuna, 2 kašičice maslinovog ulja
Priprema: Iseći dva kruga po 9 cm u prečniku od malo čvršćeg papira,oblikovati ih u kornet i zalepiti ih nekim selotejpom da vam se ne otvore.
Na papiru za pečenje nacrtajte dva kruga po 9 cm u prečniku, ostaviti izmedju prostor oko 7-8 cm. Okrenuti papir naopakoi staviti u pleh u kome cete peći.
U blenderu ili multi praktiku staviti ocedjen pasulj, pesto, limunov sok i ulje pa sve smrviti u finu glatku smesu. Smesu sipati u kesu pa odseći jedan vrh kese i napuniti kornete i poslužiti ih odmah.
Dekorisati sa svežim bosiljkom.
Prijatno!!!!
Нема коментара:
Постави коментар