Sastojci: 250 g krem sir ( Philadelphia), 150 g šećera u prahu, 60 ml preliv od malina *, 1 kašičica ekstrakta maline, 150 ml slatke pavlake
Priprema: Prvo napraviti preliv od malina.250 g smrznutih malina staviti u šerpicu, dodati 1 kašiku šećera i 100 ml vode i kuvati dok se maline ne raspadnu. Procediti kroz cediljku i ispritiskati spatulom maline da ocedite što više soka. Proceđen sok ostaviti a ono iz cediljke baciti ( ko želi, može i pojesti )
Umutiti slatku pavlaku i ostaviti na stranu.
Krem sir, sobne temperature umutiti sa prah šećerom, ekstraktom maline i prelivom, koji ste prethodno dobro rashladili.
Umutiti slatku pavlaku i ostaviti na stranu.
Krem sir, sobne temperature umutiti sa prah šećerom, ekstraktom maline i prelivom, koji ste prethodno dobro rashladili.
Na kraju dodati umućenu slatku pavlaku i sjediniti sve zajedno.
Špricom za tortu napunite čaše ili zdelice iz kojih ćete poslužiti i ostaviti nekoliko sati u frižider da se dobro rashladi.
Špricom za tortu napunite čaše ili zdelice iz kojih ćete poslužiti i ostaviti nekoliko sati u frižider da se dobro rashladi.
Poslužiti sa dodatkom ekstra preliva od malina ili kako vi želite...ozbor je vaš.
Prijatno!!
Pravo osvezenje za dolazece tople dane.
ОдговориИзбриши