Ovaj recept sam davno isprobala i recept je sa Coolinarike i zaista je šteta ne sačuvati ovaj recept i podeliti ga sa vama...
Sastojci: 4 sveže kobasice, 2 do 3 glavice crnog luka, 2 ljute papričice, 1 flaša piva, ( 350 ml ) mast ii ulje za prženje, suvi začin, so, biber
Priprema: Kobasice propržiti sa svih strana na zagrejanoj masti ili ulja.Ja sam koristila poludimljenu kobascu.
Luk očistiti i iseći na rebarca. U vatrostalnu zdelu staviti isečen luk preko luka složiti kobasice, pobiberiti, posuti sa malo suvog začina ali pažljivo jer kobasice su več posiljene, posuti sa grubo isečenom ljutim papričicama i zaliti pivom.
Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C oko 20 do 25 minuta dok kobasice ne upiju pivo.
Poslužiti uz krompir ili šta vi već volite, kao prilog.
Prijatno!!!
Нема коментара:
Постави коментар