недеља, 18. мај 2014.

POMOZIMO KOLIKO MOŽEMO......PLEASE, HELP FLOOD VICTIMS

Naše malo, je njihovo mnogo. Mi, koji smo iz dijaspore,pomozimo novčano, vi,koji ste tamo, pomozite u hrani, vodi, toploj i čistoj odeći, jer zajedno smo jači...



Već danima gledam i srce samo što mi ne pukne od tuge šta se tamo dešava, svako jutro prvo se isplačemo nad ovom teškom sudbinom naroda na Balkanu i zato,molim Vas, sve,koji mogu na bilo koji način da pomognu,ovom napaćenom narodu,POMOZITE.

U znak sasosećanja sa svima Vama, koje je zadesila ova teška nesreća, neću postavljati nove postove, dok kriza ne prođe.

Hvala vam svima!!!


Za vas, koji živite u Torontu i okolini,evo gde možete odneti vaše donacije...i MOLIM VAS, dođite u što većem broju, ovaj nesrećni i napaćeni narod je zaslužio našu pomoć




4 коментара:

  1. Hvala ti Zorice.Moj sin koji živi u Francuskoj je veliki optimista da će se odazvati svi Srbi iz celog sveta da pomognu.Ali ovde treba konstantna pomoć da se zemlja podigne.A u to čudo, uz sav moj umereni optimizam,teško bih poverovala.A ako bude, najsrećnija osoba na svetu bih bila.Hvala još jednom.
    Cale

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga moja Cale, sigurna sam da ćemo se svi odazvati na jedan ili drugi način, ali ta pomoć je, kao što i sama kažeš bi trebala da traje godinama.Da nam je Bog u pomoć svima nama. Čuvajte se i pomažite jedno drugo.

      Избриши
  2. Kad se to desilo Srbiji i Bosni ja sam sve linkove preko Ambasde i sajta Novaka Djokovica nasla i objavila na mojim blogovima, svi da vide a ja sam dala moja odeca i stvari Ambasadi da prenose ljudima koji pate.

    ОдговориИзбриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши