Praznici su nam na pragu, neki od nas poste, neki ne…za vas koji ne
postite idealno i dekorativno predjelo za švedski sto, ili kako
upotrebiti ostatak kuvanih jaja, posle Vaskrsa.
Sastojci:
8 obarenih jaja
40 g kajmaka
40 g krem sira
40 g pesto sosa
po ukusu so i biber
100 g rukole
100 g koktel paradajza
4 integralne kifle
Priprema:
Barena jaja preseći na pola, izvaditi žumanca i staviti ih u činijicu.
Izgnječiti ih, dodati kajmak, sir i pesto sos, promešati i napuniti smesom belanca.
Servirati na tanjir sa rukolom i čeri paradajzom. Uz doručak poslužiti crni hlebili integralne kifle i jogurt.
Jaja kuvati, dok voda ne provri, oko 5 min, ja ih volim onako lepo žuto kuvana.
Prijatno!
Sastojci:
8 obarenih jaja
40 g kajmaka
40 g krem sira
40 g pesto sosa
po ukusu so i biber
100 g rukole
100 g koktel paradajza
4 integralne kifle
Priprema:
Barena jaja preseći na pola, izvaditi žumanca i staviti ih u činijicu.
Izgnječiti ih, dodati kajmak, sir i pesto sos, promešati i napuniti smesom belanca.
Servirati na tanjir sa rukolom i čeri paradajzom. Uz doručak poslužiti crni hlebili integralne kifle i jogurt.
Jaja kuvati, dok voda ne provri, oko 5 min, ja ih volim onako lepo žuto kuvana.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар