Punjeni paradajz vam može biti idealna večera, hladno predjelo ili sitni zalogajčići sa vašim prijateljima uz čašu hladnog piva.
4 paradajza srednje veličine
4 kašičice ajvara
100 g suve kobasice
4 skuvana jaja
100 g rendanbog dimljenog sira
2 – 3 kašike kisele pavlake
1 kašika majoneza
po ukusu peršun,vlašac,biber,so,ljuta tucana paprika
Sastojci:
4 kašičice ajvara
100 g suve kobasice
4 skuvana jaja
100 g rendanbog dimljenog sira
2 – 3 kašike kisele pavlake
1 kašika majoneza
po ukusu peršun,vlašac,biber,so,ljuta tucana paprika
Priprema:
Jaja skuvati,oljuštiti,preseći na pola, izvaditi žumanca i zgnječiti
ih.Pomešati ih sa pavlakom, majonezom, seckanim vlašcem,seckanim
peršunom,pobiberiti i posoliti po ukusu.
Paradajz oprati, iseći mu kapice i pažljivo ih izdubiti i okrenuti naopako da se ocede.
Kobasicu narendati,ja nisam migla pa sam je isekla veoma sitno.
U oceđeni paradajz staviti na dno kašikicu ajvara,preko ajvara rendanu kobasicu,pa pomešana žumanca sa pavlakom,majonezom i začinima,posuti rendanim sirom a preko poklopiti kapicom od obarenog belanca.
Paradajz oprati, iseći mu kapice i pažljivo ih izdubiti i okrenuti naopako da se ocede.
Kobasicu narendati,ja nisam migla pa sam je isekla veoma sitno.
U oceđeni paradajz staviti na dno kašikicu ajvara,preko ajvara rendanu kobasicu,pa pomešana žumanca sa pavlakom,majonezom i začinima,posuti rendanim sirom a preko poklopiti kapicom od obarenog belanca.
Нема коментара:
Постави коментар