субота, 18. фебруар 2023.

Fantastičan premaz za tost hleb ili topli domaći hleb.


Sastojci: 225 g omekšalog slanog putera, 75 g plavog budjavog sira ( blue cheese ), 2 pune kašike seckanog vlašca, pola kašičice tucane paprike, prstohvat soli

Priprema: Omekšali puter umutiti u penastu masu, dodati izmrvljen sir, iseckan vlašac, tucanu papriku i prstohvat bibera i sve umutiti zajedno.

Umućenu masu sipati kašikom na providnu foliju, zaviti i oba kraja uvrtati da dobijete manju kobasicu.
Ostaviti u frižider i po potrebi vaditi onoliko koliko vam je potrebno.
Možete iseći na manje parčiće i zamrznuti, vaditi po potrebi.
Idealno je na toplom hlebu, pečenom krompiru, preko hamburgera ili bifteka, gde god vam je volja, možete koristiti.
Meni se sviđa na toplom hlebu.


Prijatno!!! 



Нема коментара:

Постави коментар