четвртак, 30. октобар 2014.

FBI Rukavice ~~~~~~~~ U gostima kod Ebbe

Ljuta sam na samu sebe, jer sam totalno zaboravila da mi je oktobar mesec pun događaja i da ću veoma malo vremena imati za istraživanje Ebbinog bloga.....čula sam od blogerki  da jedva čekaju da bude Nevenin blog pod istragom, mada ja nisam imala prilike da se susretnem sa njenim blogom od ranije.
Nevenu ne poznajem, ali zato sam imala prilike da pročešljam dobro njen blog, jer jako malo vremena mi je ostalo do kraja oktobra a nisam htela da baš ništa ne isprobam, jer njen blog je prava riznica fantastičnih recepata.
Nevena, žao mi je što ranije nisam malo prošetala tvojim blogom, nego sam čekala zadnji momenat.
Sa Ebba's cuisine bloga sam isprobala samo dva recepta, ali sam se oduševila sa još mnogo recepata, koje ću u skorijoj budućnosti isprobati,samo da mi malo prođu sve ove obaveze, koje imam.

U ovom krugu blog-igrice FBI rukavice koju je pokrenula draga Maja sa blogaCooks nad Bakes istražujemo blog drage Nevene – Ebba´s cuisine.

Pa da krenem....recepte neću pisati, naći ćete ih u naslovima iznad slika



Rižoto ima fantastičan ukus, prvi put ga pravim sa kurkumom i jako nam se dopalo...kod nas je bio poslužen sa poširanom ribom u belom vinu i svežim začinima i za nas je ovo bila idealna kombinacija.



 Toplo preporučujem ovaj rižot.



Ovo obožavamo. Ja sam posula sa roze i crnom  himelajskom solju i sa malo tucane ljute paprike...samo da znate,jednom kad počnete  da jedete, ne možete da se zaustavite.

Veliko ti hvala na ovim divnim receptima i toplo vam preporučujem Ebba's cuisine blog

8 коментара:

  1. Everything looks so tasty! I will start with your green risotto and will add some almonds. Perfect!
    Hugs, my dear Zoki!

    ОдговориИзбриши
  2. Thank you Gery...I like that idea with almonds but since this is somebody's else recipe, for the game we are playing...we search somebody else's blog for 2 months and prepare recipes from their blog, almonds was not in the risotto I did not added them, and to be honest, it was perfectly fine and tasty this way.
    Have a wonderful day and hugs and kisses:))))))

    ОдговориИзбриши
  3. Baš su lepe fotkice. I meni se oba recepta baš dopadaju.

    ОдговориИзбриши
  4. Одговори
    1. Hvala Ingrid i zaista smo uživali u njemu. Žao mi je što ne stigoh još recepata da isprobam.

      Избриши
  5. I meni je uvijek žao što ne uspijem još poneki recept sa istraživanog bloga isprobati, a ti si odabrala dva odlična recepta, bademe namjeravam i sama isprobati, a rižot izgleda posebno dobro !

    ОдговориИзбриши