Recept koji vam može poslužiti ili za doručak ili za doručak posle Uskrsa, kad svi imamo previše preostalih uskršnjih jaja...
Sastojci:
6 jaja
100 g feta sir1 do 2 manja čena pasiranog belog luka
1 do 2 kašike sitno iseckanog peršuna
krastavac
Priprema:
Preseći ih na pola i pažljivo, sa malom kašičicom, izvaditi žumanca u manju posudicu.
Možete smesu staviti u špric ili puniti sa kašičicom, šta god vam je lakše.
Ukrasiti sa sečenim krastavcem i poslužiti hladno.
Ideja za ovako pripremljena jaja je odavde.
Prijatno!!!!
Lovely post and photos. New post on my blog ;). Keep in touch, pls. Kiss
ОдговориИзбришиhttp://mylovelyfashionbih.blogspot.com/2015/04/sheinside-favourites.html
Thank you very much. Warm regards:)))
ИзбришиKod tebe uvek nešto fino i primenjivo ;) Divan aranžman, Zoki.
ОдговориИзбришиVolim da kad prezentiram hranu da to bude lepo, ali ne uspe mi uvek...Hvala.
Избриши