уторак, 14. април 2015.

Punjena jaja ( Devilled Eggs )

Recept koji vam može poslužiti ili za doručak ili za doručak posle Uskrsa, kad svi imamo previše preostalih uskršnjih jaja...


Sastojci:

6 jaja
100 g feta sir
1 do 2 manja čena pasiranog belog luka
1 do 2 kašike sitno iseckanog peršuna
krastavac

Priprema:

Skuvati jaja, ohladiti i oljuštiti.
Preseći ih na pola i pažljivo, sa malom kašičicom, izvaditi žumanca u manju posudicu.

Dodati feta sir, pasirani beli luk i sitno iseckan peršun i sve izgnječiti sa viljuškom, da se sjedini.
Možete smesu staviti u špric ili puniti sa kašičicom, šta god vam je lakše.
Ukrasiti sa sečenim krastavcem i poslužiti hladno.

Ideja za ovako pripremljena jaja je odavde.


Prijatno!!!!

4 коментара:

  1. Lovely post and photos. New post on my blog ;). Keep in touch, pls. Kiss

    http://mylovelyfashionbih.blogspot.com/2015/04/sheinside-favourites.html

    ОдговориИзбриши
  2. Kod tebe uvek nešto fino i primenjivo ;) Divan aranžman, Zoki.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Volim da kad prezentiram hranu da to bude lepo, ali ne uspe mi uvek...Hvala.

      Избриши