Može biti za uskršnji doručak, predjelo za vaše drage goste ili ideja šta napraviti sa preostalim jajima posle Uskrsa.
Sastojci:
3 kašike majoneza
2 kašike sriracha ljutog sosa ili bilo koji drugi ljuti sos
1/4 kašičice ili po ukusu, belog luka u prahu
1/4 kašičice mlevene dimljene crvene paprike
prstohvat ili po ukusu, so
Priprema:
U zdelu staviti žumanca, majonez,beli luk u prahu,sriracha,so i dimljenu mlevenu papriku.
( Umesto sriracha sosa / umaka, može se koristiti bilo koji drugi ljuti sos ili ajvar, izbor je vaš )
Sve dobro sjediniti.
U špric za ukrašavanje torti staviti pripremljen nadev i istisnuti u već pripremljene polutke od belanaca.
Ukrasiti sa malo ljubičastog luka i peršuna i poslužiti vađe goste.Kod nas je bilo posluženo sa mirisnom pletenicom i suvim narescima i sirom...
Prijatno!!!
Нема коментара:
Постави коментар