Sliku sam videla na FB na LifePress stranici, tražila originalni link i nisam ga dobila...na kraju sam sama pronašla dosta recepata,koji su mahom svi isti i iz tog razloga ne stavljam link originalnog recepta. Kod nas je bio prilog uz restovani krompir i mi smo uživali u ovom ručku,probajte, možda ćete i vi.
Sastojci:
pola glavice do 1 glavice sweet / luka, koji nije ljut
125 ml ljutog sosa ili kučapa
2 šnite bejkona po jednom kolutu
čačkalice
Priprema:
Luk oljuštiti i seći na kolutove debljine oko 1 do 1.5cm debljine i pažljivo istisnuti kolutove luka.
Svaki kolut luka četkicom premazati sa ljutim sosom ili kečapom ( ako jedu deca ) ili izmešano.
Ja sam koristila sriracha ljuti sos, ali mi uopšte nije bilo ljuto, jer sos icuri sa viškom masnoće dok se peče.
Nama je bio prilog uz restovan krompir na moj način.
Fantastic!!!! Thank you!!! This is such a smart idea!
ОдговориИзбришиAll my best from Austria and a happy happy time
Elisabeth
I am very happy that you like it. This is great appetizer ,which we all love it. Regards:))
ИзбришиCan I call this "the real man meal"! :) I'm sure it's very, very tasty, Zoki! And very original, too. Hugs, my dear friend!
ОдговориИзбришиUh Gery, you are right but I liked it very much to....great when friends get together, with glass of bear. Hugs, my dear friend:))
ИзбришиТова е прекрасно, Зори! Наистина прекрасна идея! Браво!
ОдговориИзбришиHvala Yoli, drago mi je da ti se sviđa. Topli pozdrav za tebe.
ИзбришиLuk i slanina! super!
ОдговориИзбришиHvala Nina.
Избриши