петак, 14. новембар 2014.

Vruća nutela ( Nutella Hot Chocolate )

Danas je izuzetno lep dan,sunčan i bez daška vetra.Iskoristili smo da se lepo prošetamo i da uradimo još neke poslove oko kuće, jer nam se u četvrtak priprema veliko nevreme, možda ćemo morati i da čistimo sneg...rano je ovo počelo,ali... Ovo nam je bilo idealno za pauzu,pored slatkog,povuci potegni kolača od bundeve i cimeta.


Sastojci:


500 ml mleka
2 dobro pune kašike nutella
1/8 kašičice morske soli
slatka pavlaka, karamel umak, seckani lešnici

Priprema:

U manju šerpicu sipati mleko, dodati nutelu i morsku so ( ja sam koristila himalajsku roze so ) i stalno mešajući sa žicom zagrejati mleko do vrenja a pri tom će se nutella otopiti.

Sipati tako zagrejano mleko sa nutellom u čaše ili šolje, ukrasiti sa umućenom slatkom pavlakom, preliti sa malo karamel prelivom i posuti sa seckanim lešnicima i poslužiti odmah.


Prijatno!!!!!


4 коментара:

  1. You said you knew how much I loved chocolate. Now imagine how much I love this hot chocolate! It so rich, so tasty, so amazing! Zokiiii.... I want it. :)
    Have a wonderful day, my dear friend!

    ОдговориИзбриши
  2. Gery, please try this hot chocolate with Nutella, it is so good and so rich. Thank you, my dear friend and I wish that I could make cup for you. Hugs and kisses:))))

    ОдговориИзбриши
  3. Draga Zorice ovo je prava raskoš od poslastice, kako samo dobro izgleda, moja obožavana nutella u ovom izdanju ! Moram priznati da se skoro bojim oo pripremiti da se ne navučem :), tko bi se onda kontrolirao !

    ОдговориИзбриши
  4. Probaj jednom, kad se vratiš sa posla sva promrzla i kupi najmanju teglicu nutele tako da je nemaš puno, da te nebi mamila.

    ОдговориИзбриши