Cveklu obožavamo, ali na našu žalost, ne spremamo je tako često.
Domaćica za ovomesečnu blogersku igricu "Ajme,koliko nas je " je naša blogerica Iva sa bloga " Culinary Postcards " koja nam je zadala temu CVEKLA i njoj šaljem ovaj recept.
Verovatno cete pomisliti...koja kombinacija? Ali je savrsena, slatkasta cvekla se savrseno uklapa sa kiselom narandzom,crvenim lukom, persunom....
Sastojci:
2 pomorandže
1 kašika seckanog peršuna
3 kašike soka od pomorandže
1 kašika meda
20 mlmaslinovog ulja
po ukusu soli i svežeg bibera
1 manji ljubičasti luk
10 kiselih kapra
Priprema:
Poslužiti odmah.
Prijatno!!!!!
Kakve boje!!! Divno izgleda. Nikada ništa slično nisam pravila a ni probala. Baš me zanima ta kombinacija ukusa.
ОдговориИзбришиJa obožavam taj slatkasto kiseli ukus i uvek sam da isprobam neke nove ukuse.
ОдговориИзбришиOvo je jako zanimljiva i ukusna salata, baš super kombinacija namirnica i okusa i lijepe boje koje sam i ja odmah primjetila !
ОдговориИзбришиMeni je ova kombinacija odlična i jako zfrava salata.
Избриши