уторак, 10. септембар 2013.

SALSA OD BRESAKA

Salsu možete poslužiti kao predjelo sa čipsom od tortile ili kao prilog sa ribom ili svinjskim mesom.Možete napravii i i male bruskete sa ovom salsom. 


Sastojci:


     3 - 4 zrele ali čvrste breskve
     1 manja glavica ljubičastog luka
     1 manja ljuta papričica ( jalapeno )
     2 kašike seckanog korijandera
     2 kašike soka od limete
     po ukusu so i sveže samleveni biber


Priprema:


Voće i povrće oprati i osušiti.

Iseći na sitnije kockice i staviti u posudu.
Korijander oprati, osušiti, sitno iseckati i dodati breskvama,dodati sok od limete,so i biber po ukusu i sve dobro sjediniti.( Po ukusu možete dodati i sitno isečen paradajz )
Ohladiti i poslužiti.




Нема коментара:

Постави коментар